Luo kodistasi entistä positiivisempi tila näiden vinkkien avulla.

Oma koti on paikka, jossa voi tuntea olevansa turvassa ja suojassa, joten usein sen seinien sisässä purkaa kaiken sen emotionaalisen taakan, jota omille harteille on kertynyt. Koulutettu energiaterapeutti Amy B. Scher kertoi HuffPostille, kuinka vahvan tunteen kokeminen voi vaikuttaa myös ympäristöösi.

”Kokemukset, kuten järkyttävien uutisten kuuleminen, perheriita, pelko tai avuttomuus ja muut suuret emotionaaliset kokemukset voivat viipyä”, Scher sanoi.

”Kotiemme energia usein heijastaa omaa, sisäistä emotionaalista tilaa. Joten olipa asia mikä hyvänsä, mistä pidät kiinni, pitää kotisikin siitä todennäköisesti kiinni”, hän lisäsi.

Scher käyttää energiaterapiatekniikoita avustaakseen asiakkaitaan ymmärtämään, miten heidän sisäiset tunteensa voivat vaikuttaa heidän ympäristöönsä.

Jos haluat luoda kodistasi positiivisemman paikan ja puhdistaa sen kaikesta negatiivisuudesta, on alla Scherin viisi neuvoa, kuinka voit siinä onnistua.

1. ”Hätistä” negatiivinen energia suoraan ulos ikkunasta

Ensikertalaisille Scher suosittelee vain ikkunoiden avaamista ja sitten käsin tai vaikkapa luudan avulla ”hätistellä” energia pois. Scherin mukaan voit jopa kuvitella, kuinka kaikki negatiivisuus katoaa kodistasi.

2. Levitä mustia turmaliineja ympäri kotiasi

”Rakastan mustaa turmaliinia. Se on halpa ja toimii kuin sieni imien negatiivisuuden ja tarjoten suojaa”, Scher kertoi HuffPostille.

Hän suosittelee levittämään turmaliineja ympäri kotia ja erityisesti elektroniikkalaitteiden lähelle, koska niillä on taipumusta luoda kaoottista energiaa kodissa.

3. Pidä energia puhtaana huonekasvien tai pienten kimppujen avulla

Scherin mukaan mikä tahansa huonekasvi auttaa pitämään energian puhtaana. Hän kertoi, että aksvit luonnostaan ovat hyödyllisiä ympäristölle.

”Minusta esityisen puhdistava vaikutus on laventelilla, eukalypstuksella ja valkosalvialla”, Scher vinkkasi.

Laita koko kasvi olohuoneeseen tai laita pieniä kimppuja tuoreeseen veteen yksittäisiin huoneisiin.

4. Suihkuta puhdistavia suihkeita tai polta suitsukkeita

Näin voit lisätä positiivisuutta. Erityisesti energian puhdistamiseen sopii hyvin esimerkiksi salvia, ruusu, patsuli ja laventeli, mutta Scher kertoi HuffPostille uskovansa, että tehokkainta on valita tuoksu, josta itse nautit.

Scher myös suosittelee ottamaan pienen suihkupullon ja lisäämään sinne muutaman kupillisen vettä ja muutaman tipan suosikkiasi eteerisistä öljyistä. Myös suitsukkeiden polttaminen on vaihtoehto, sillä me voivat olla kirkastavia.

5. Siirrä huonekaluja muuttaaksesi tuntemuksiasi

”Fengshui on vanha tapa harmonisoida ja tasapainottaa ympäristön energia tietyllä järjestyksellä tai laittamalla asioita tiettyihin paikkoihin”, Scher sanoi.

”Vaikka fenshuissa on sääntönsä, olen huomannut, että koska kaikilla meillä on omat, ainutlaatuiset energiajärjestelmät, voimme samaistua omaan tilaamme hyvin eri tavoin”, hän lisäsi.

Scher neuvookin muuttamaan hieman järjestystä ympärilläsi ja havainnoimalla, muuttaako se sinua emotionaalisesti.

”Joskus sohvan kääntäminen tiettyyn suuntaan voi rauhoitaa tai tehdä turvatumman olon, vaikka sille ei ole mitään loogista selitystä”, hän kertoi.

Scher myös muistutti, että kävipä läpi mitä tahansa vanhoista loukkauksista negatiivisiin ajatuksiin, pitää ne käsitellä oman hyvinvoinnin ja kotiympäristön optimoimiseksi.

Lähde: HuffPost