On hiustyylisi sitten suora, kihara tai luonnollinen, näillä vinkeillä tyylisi pysyy  niin sanotusti kuosissa kauemmin.

Hiusten laittaminen voi käydä välillä ihan työstäkin, mutta onneksi on muutamia vinkkejä, joilla tyylin kestoa voi pidentää. Alla on vinkit niin suorille, kiharoille kuin luonnollisillekin hiuksille.

Suorat

Aloita laittamalla pohjustusainetta (primer) hiuksiin niiden ollessa vielä kosteat. Jos käytät hiustenkuivainta kuivaamisessa, ota avuksesi silloin lapioharja, jotta saat mahdollisimman suoran lopputuloksen. Laita kuivain harjaan vasta, kun hiuksesi ovat noin 70 prosenttia kuivat, muuten saatat vain vahingoittaa hiuksiasi tuomalla lämmön liian lähelle hiusten ollessa vielä märät.

Kun olet suoristanut hiuksesi, oli se sitten kuivaimella tai suoristusraudalla, voit käyttää seerumisuihketta pitämään tyylin kunnossa ja estämässä sähköisyyttä. Välttääksesi sekavaa aamutukkaa, laita yöksi silkkihuivi hiuksiisi, sillä se auttaa pitämään hiustyylisi kunnossa.

Kiharat

Kihartamisen avuksi suunniteltuja voiteita tai moussea kannattaa käyttää ennen kuin alkaa kihartaa. Täysin puhtaisiin hiuksiin tehty muotoilu ei kestä kunnolla, joten kihartamisen avuksi suunniteltuista tuotteista on apua. Kiedo hiustasi kihartimen ympärille ja pidä sitä siinä kunne se tuntuu hieman lämpimältä.

Poista hiukset sen jälkeen kihartimesta ja anna suortuvan asettua ja viilentyä noin 20 sekuntia. Kuumuus muotoilee hiusta ja viileä ilma saa sen pysymään muodossaan, joten tätä vaihetta ei kannata unohtaa. Viimeistele kiharoiden pysyvyyttä kiharoiden valmistuttua laittamalla hiustenkuivaimen alhaiselle, viileälle puhallukselle ja käytä sitä apunasi ”jähmettääksesi” kiharat.

Luonnolliset

Jos haluat luonnollisten hiustesi käyttäytyvän kuin tahdot, paras tapa siihen on käyttää syvähoitoa kerran tai kahdesti viikossa suihkun yhteydessä. Shampoon käytön jälkeen laita hoitonaamio hiuksiisi ja anna sen vaikuttaa noin kymmenen minuuttia. Odotellessa voit vaikkapa hoitaa ihokarvojen poistoa, jos on tarvetta.  Kymmenen minuutin jälkeen pese naamio pois.

Jotta saat hiuksesi pysymään parhaimmassa kunnossaan mahdollisimman pitkään, pidä kätesi pois hiuksistasi, laita seerumia latvoihin, jos ne alkavat kuivua ja kuivashampoota juuriin. Latvojen pitäminen kosteutettuina ja juuret erossa liiallisesta öljystä, on paras tapa saada hiukset pysymään muodossaan mahdollisimman pitkään.

Lähde: Beauty High

Kommentit

Kommenttia