Olet tavannut jonkun uuden ja teidän välillä kipinöi. Eräänä päivänä hän kuitenkin yllättäen katoaa elämästäsi.

Miehet voivat vetäytyä uusista suhteista monista syistä. Alle on listattu osa näistä syistä, joiden tiedostaminen voi estää moista tapahtumasta jatkossa.

Pidät häntä itsestään selvänä

Jos kuukauden tapailun jälkeen vain istutte katsomassa televisiota tai sinä vain valitat, kuinka vihaat työtäsi, olet käytännössä työntänyt hänet pois luotasi.

Olet liian riippuvainen

Hän säikähtää tätä ja perääntyy. Anna miehelle tilaa tai muuten hän voi erittäin todennäköisesti kadota elämästäsi kokonaan.

Kipinä katosi

Kahden ihmisen välinen viehätys on aina seksuaalista. Jos se katoaa, monet miehet eivät vain omaa kypsyyttä vakavan parisuhteen vaatimuksille ja he ottavat takapakkia.

Puhut avioliitosta

Avioliitosta puhuminen liian aikaisin voi säikäyttää miehen ja hän saattaa haluta kaikkea muuta kuin suhteen kanssasi, jos puhut noin vakavista asioista liian aikasin.

Tulevaisuuden suunnittelu

Monelle miehelle on vaikeaa päättää jopa seuraavan päivän työvaatteet, saati seuraavan viikon suunnitelmat. Entistä kauemmas tulevaisuuteen liittyävät suunnitelmat voivat olla entistä ahdistavampia.

Suhde etenee liian nopeasti

Vaikka teillä synkkaisi kuinka hyvin tahansa, voi liiallinen vakavoituminen aiheuttaa miehelle liikaa paineita. Hän voi haluta edetä askel kerrallaan, ei suurin harppauksin alusta alkaen.

Lähde: Boldsky