Jos sinullakin on tapana aloittaa aamu kupilla kahvia, on aika tehdä muutos!

Tutkimuksissa on todettu, että kupillinen kuumaa vettä ja sitruunamehua on tehokas ihmedrinkki, jolla jokaisen terveydestään kiinnostuneen tulisi aloittaa päivä!

Juoman valmistaminen on yksinkertaista: keitä vettä kupillisen verran ja purista siihen sitruunamehua. Jos juot juomasi mieluummin kylmänä, voit puristaa sitruunamehun myös kylmään veteen.

Parasta juomassa on, että huomaat sen positiiviset vaikutukset hyvin pian! Nämä todistetut vaikutukset juomalla on terveyteesi:

 1. Detox-vaikutus
  Sitruuna poistaa kehostasi ylimääräiset myrkyt ja kuona-aineet luonnollisesti!

 2. Auttaa ruuansulatuksessa
  Sitruunan sisältämät vitamiinit ja mineraalit auttavat myös vatsan ja suoliston toiminnassa! Juoma auttaa myös päivän aikana saatavia ravintoaineita imeytymään paremmin.

 3. Auttaa laihtumaan
  Sitruunamehu sisältää pektiiniä, joka auttaa meitä laihtumaan. Kuuman veden ja sitruunan yhdistelmä onkin melkoinen rasvanpolttaja!

 4. Vahvistaa immuunijärjestelmäämme
  Tämä hedelmä sisältää niin paljon C-vitamiinia, että se auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmäämme, emmekä sairastu enää yhtä helposti.

 5. Auttaa pysymään nuorekkaana
  Sitruunalla on myös anti-aging -ominaisuuksia, ja jos juot tätä juomaa aamuisin, huomaat sen vaikutukset kasvoillasi. C-vitamiini nimittäin ehkäisee sekä ryppyjen että epäpuhtauksian muodostumista.

Vaihda siis aamukahvisi sitruunaveteen ja kehosi kiittää!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Cosmopolitan / Kuva: Raka Miftah, Pexels