Onko tarkoituksesi pudottaa painoa, mutta tuloksia ei näy? Kokeile seuraavaa 3 kikkaa!

Haluaisitko laihduttaa, mutta vaikka kuinka treenaat ja treenaat, et tunnu saavuttavan haluamiasi tuloksia? Syynä saattaa olla, että ruokavaliosi kaipaa muutoksia, sillä yksistään urheilu harvoin riittää painon pudotukseen.

Laihduttaminen on loppujen lopuksi hyvin yksinkertaista: kehollasi on oltava kalorivaje. Tämä tarkoittaa, että sinun on kulutettava enemmän kaloreita kuin saat.

Näiden 3 hyvin simppelin neuvon avulla pystyt ravistamaan 500 kaloria pois päivittäisestä kalorinsaannistasi:

 1. 15 minuutin sääntö
  Jos syöt hitaammin ja rauhallisemmin, huomaat paremmin olevasi kylläinen, etkä syö liikaa. Kehollasi kestää 15 minuuttia huomata olevaansa kylläinen, joten mitä hitaammin ja rauhallisemmin syöt noiden 15 minuutin ajan, sitä vähemmän ylimääräistä energiaa saat.

 2. Älä syö makeaa aamupalaa
  Vältä aamuisin pannukakkuja, sokerimuroja tai croissanteja. Ei pelkästään siksi, että ne ovat epäterveellisiä, vaan koska niiden jälkeen sinulla on heti uudestaan nälkä. Sen sijaan valitse kananmunia, avokado, kaurapuuro tai muita täysjyvätuotteita. Ne pitävät nälkää loitolla paremmin, eikä sinulle tule uudestaan nälkä jo kello 11.

 3. Jätä kastikkeet pois
  Haaveiletko jo parsakaudesta hollandaise-kastikkeen kera? Unohda tämä kombo, sillä se ei auta sinua laihtumaan! Jätä lautasellesi vain kasvikset ja heivaa rasvaiset kastikkeet pois! Näin vältyt turhilta kaloreilta, jotka tulevat nautittua lähes huomaamattasi.

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Cosmopolitan / Kuva: i Yunmai, Unsplash