James Bond-elokuvien 53-vuotisen historian aikana niin sanotuista Bond-tytöistä on tullut jo käsite itsessään. Uudessa 007-elokuvassa Bondin rinnalla on ensimmäistä kertaa hänen itsensä ikäinen nainen.

Kun 50-vuotiaaseen Monica Bellucciin otettiin yhteyttä uuden Bond-elokuvan ”007 Spectre”-elokuvan tiimoilta, luuli hän automaattisesti itseään kosiskeltavan Bondin esimiehen rooliin. 80-vuotiaan Dame Judi Denchin näyttelemä M tapettiin edellisessä Bond-elokuvassa ”007 Skyfall”.

Roolitusta koskevassa tapaamisessa ohjaaja Sam Mendesin kanssa Bellucci sai kuulla, että ensimmäistä kertaa James Bondilla tulisi olemaan suhde kypsempään naiseen. Mendes halusi Bondin rinnalle 007:n ikäisen naisen. Bellucci on vain neljä vuotta vanhempi kuin Daniel Craig, joka näyttelee tulevassa elokuvassa salaista agenttia neljättä kertaa. Bellucci kutsuu itse itseään ”Bond-naiseksi”.

Tähän mennessä vanhin Bond-tyttö on ollut Honor Blackman. Hän oli 39-vuotias näytellessään Pussy Galorea elokuvassa ”007 Goldfinger”.

Uuden Bond-elokuvan ensi-illan on määrä olla 6. marraskuuta 2015. Elokuvan kuvauspaikkoina toimivat muun muassa Rooma, Lontoo ja Mexico City.

Lähde: Telegraph