Hieman yli puolet miehistä ei kuitenkaan innostu ajatuksesta jalkokarvojensa siistimisestä.

Jalkakarvoituksen sheivaaminen on yleensä mielletty naisten jutuksi, mutta se on alkanut yleistyä myös miesten keskuudessa. TODAY kertoi Men’s Healthin teettämästä kyselystä, jonka mukaan kolmannes miehistä (33,1 prosenttia) myönsi siistivänsä jalkakarvoitustaan.

TODAY:n mukaan yllättävämpää kuitenkin oli, että 15 prosenttia miehistä häpeilemättä myönsi sheivaavansa säännöllisesti jalkojaan. Yhteensä siis noin 48 prosenttia miehistä jollakin tavalla siistii jalkakarvoitustaan.

Vaikka hieman yli puolet miehistä ei innostu jalkakarvoituksen siistimisestä tai sheivaamisesta, on monen naisen toiveissa, että miehet kiinnittäisivät huomiota jalkakarvoitukseensa.

Women’s Healthin teettämän kyselyn mukaan 30 prosenttia naisista pitää miehestä, joka siistii jalkakarvoitustaan. Vain hieman pienempi osuus, 22 prosenttia taas pitää suuresti siitä, jos mies sheivaa jalkansa sileäksi.

Mitä mieltä sinä olet, toivoisitko miesten edes siistivän jalkakarvoitustaan vai onko parempi pitää se naisten juttuna? Kommentoi alla!

Lähde: TODAY