Miehet ovat paljastaneet, mitä ovat ajatelleet ennen kuin ovat kosineet rakkaitaan.

Kosinta sen suunnittelusta toteuttamiseen on usein yksi hermostuttavimpia ja jännittävimpiä hetkiä elämässä. Kosinnan odottamista ennen mielessä ehtiikin liikkua monenlaisia ajatuksia ja tuntemuksia.

Whisper-sovellus mahdollistaa salaisuuksien paljastamisen anonyymisti ja nyt miehet ovat sen avulla kertoneet, mitä heidän mielessä on liikkunut ennen kuin ovat kosineet rakkaitaan.

Lue alta 15 paljastusta.

1. ”Kosin tyttöystävääni tulevana lauantaina. Rakastan suunnitelmaani, tiedän hänen suostuvan. En malta odottaa, että saan nähdä hänen sulavan.”

2. ”Tyttöystäväni aloittaa kemoterapian huomenna. Minä kosin häntä, kun hän tulee kotiin, jotta hän tietää, etten koskaan jätä häntä.”

3. ”Tyttöystävälläni ei ole mitään käsitystä siitä, milloin kosin häntä tai milloin hankin sormuksen ja pidän tästä, että hän ajattelee sen olevan kaukana tulevaisuudessa, vaikka oikeasti se on lähempänä kuin hän uskookaan.”

4. ”Olen aikeissa kosia. Toivon vain, että löysin tyttöystävälleni hänen unelmiensa sormuksen… Luulen hoksanneeni kaikki ne vihjeet.”

5. ”Olen kosimassa tyttöystävääni ja oloni on mahtava. En ole koskaan ennen ollut mistään näin varma elämässäni!”

6. ”Kosin tyttöystävääni pian. Hänen vanhempansa hyväksyvät, mutta minun eivät. Sillä ei ole minulle kuitenkaan väliä, koska kyse on minun elämästäni ja olen rakastunut.”

7. ”Kosin pian tyttöystävääni, mutta minua pelottaa, että ideani on huono tapa kosia.”

8. ”Tyttöystäväni ja minä olemme ensimmäistä kertaa menossa lomalle kahdestaan. Jos kaikki menee hyvin, kosin häntä samassa paikassa, jossa tapasimme opiskellessamme ulkomailla.”

9. ”Aion kosia tyttöystävääni, mutta hänen äitinsä ei hyväksy, koska ei tunne minua tarpeeksi hyvin. Pitäisikö minun välittää?”

10. ”Kosin tyttöystävääni tällä viikolla ja haluan tehdä siitä täydellistä, mutta en tiedä mitä sanoa ennen kuin polvistun. Tai missään vaiheessa, oikeastaan.”

11. ”Myin xBoxini ja kaikki pelit ostaakseni kihlasormuksen tyttöystävälleni. Kosin treffeillä tänään.”

12. ”Haluan kosia tyttöystävääni ennen kuin lähden armeijan mukana ulkomaille, mutta minua pelottaa, mitä hänen isänsä ajattelee ja ettei hän hyväksy.”

13. ”Kosin tyttöystävääni tänään illalla, mutta minua pelottaa, että hänen mielestä timantti on liian pieni.”

14. ”Aion kosia viisi vuotta kanssani ollutta tyttöystävääni yllättämällä hänet labradorinnoutajan pennulla, joka tuo hänelle sormuksen.”

15. ”Olen kosimassa tyttöystävääni enkä voisi olla hermostuneempi. Käteni tärisevät!! Olen niin innoissani!!”

Voit lukea lisää Whisper-sovelluksen paljastuksia täältä.

Lähde: Huffington Post

Kommentit

Kommenttia