Osa milleniaaleista ei voi olla raportin mukaan edes tuntia erossa puhelimestaan.

Älypuhelimet saavat yhä enemmän ja enemmän huomiota ja onpa jopa tutkimuksella todistettu älypuhelinten olevan haitaksi parisuhteille. Yksi tutkimus sen sijaan on selvittänyt milleniaalien, eli 1980-luvun alun ja 1990-luvun puolivälin välillä syntyneiden omaavan huonoimmat käytöstavat älypuhelinten käytön suhteen.

Bank of America Trends in Consumer Mobility Reportin mukaan milleniaalit ovat niin kytköksissä puhelimiinsa, että 11 prosenttia myöntää, ettei voisi olla tuntiakaan erossa puhelimestaan. Muihin sukupolviin verrattuna milleniaalit ovatkin eniten rikkomassa hyviä käytöstapoja puhelimillaan.

Raportista selvisi, että…

– …55 prosenttia milleniaaleista tekstailee aterioiden aikana verrattuna vain 37 prosenttiin muista sukupolvista.

– … 49 prosenttia vilkaisee älylaitettaan kesken keskustelun, kun taas 32 prosenttia muista sukupolvista tekee samoin.

– … 39 prosenttia ei pidä minään puhumista puhulimessa julkisissa kulkuneuvoissa verrattuna 27 prosenttiin muista sukupolvista.

– … 33 prosenttia selaa älypuhelintaan kesken työtapaamisten. Muista sukupolvista 24 prosenttia kiinnittää pomonsa sijaan enemmän huomiota puhelimeen.

– … 20 prosenttia milleniaaleista selailee muiden älypuhelinta saadakseen älypuhelinkiintötään paremmin täyteen, kun taas muista sukupolvista toisten älylaiteyksityisyyttä rikkoo vain 13 prosenttia.

Lähde: Glamour