Jotkut naiset haluavat rinnalleen itseään vanhemman miehen, joka voi olla heitä reilustikin vanhempi.

Mutta miksi heidän mielestään miehen pitää olla vanhempi? Tässä alla on seitsemän yleistä syytä, miksi vanhempi mies on parempi kuin nuori mies.

1. He ovat kohteliaita

Tässä ei tarkoiteta vain esimerkiksi auton oven avaamista naiselle tai muita ritarillisena pidettäviä asioita. Yksi syy nimittäin liittyy makuuhuoneen puolella. Vanhempi mies tietää sielläkin, miten naista pitää kohdalla ja mitä nainen seksiltä haluaa.

2. Heidän elämänsä on vakaata

Kun menee naimisiin vanhemman miehen kanssa, voi olla aika varma, että hän on käynyt elämässään jo läpi kaikki sellaiset asiat, jotka eivät turmele avioliittoa. Heillä on usein raha-asiat kunnossa ja he pystyvät antamaan helpommin anteeksi ja ovat myös yleensä henkisesti vakaampia kuin nuoret miehet.

3. Heillä on hyvä itseluottamus

Vanhat miehet ovat aika varmasti jo ohittaneen sen vaiheen, jossa sillä on paljon merkitystä mitä muut itsestä ajattelevat. He eivät tee asioita vain muiden mieleksi.

4. He ovat jo kasvaneet aikuisiksi

Jos nainen ei pidä hulluista kepposista, vanhempi ei sellaisia tuskin enää tee. Vanhemmat miehet ovat kypsempiä monissa muissakin asioissa.

5. He ovat jo tehneet paljon virheitä ja oppineet niistä

On aika turhauttavaa tapailla miestä, joka tekee virheitä virheiden perään. Vanhemmat miehet ovat tehneet niitä jo tarpeeksi ja oppineet olemaan tekemättä niitä.

6. He tietävät mitä haluavat

Tämä kohta koskee sekä makuuhuoneessa tapahtuvia asioita, että sen ulkopuolella tapahtuvia asioita. Päättämätön mies voi tuntua ärsyttävältä. Jos mies ei kykene tekemään päätöksiä yksin, siitä eivät monet naiset pidä.

7. Draamat ovat jo heidän elämässään nähty

Vanhemmilla ihmisillä on tuskin enää draamalle tilaa elämässään. Siksi heidän rinnallaan voi olla helpompi olla kuin nuoren miehen, jonka elämässä sitä voi riittää vähän liiaksi.

Pidätkö sinä vanhemmista vai nuoremmista miehistä tai ihan omanikäisistä?

Lähde: All Womens Talk