Miehen tunteikas reaktio leviää videona somessa.

Neljä vuotta sitten toisensa tavanneet Gabriel ja Annabella Deku viettivät häitään toukokuun puolivälissä ystävien ja perheen kesken. Lontoossa asuvan pariskunnan häistä julkaistiin 7. kesäkuuta videoklippi, josta on tullut viraalihitti sulhasen suloisen ja tunteikkaan reaktion myötä.

De Rienzo Filmsin julkaisemalla videolla Annabella kävelee kohti alttaria, ja tulevan vaimonsa nähdessään Gabriel liikuttuu kyyneliin. Sulhanen joutuu selvästi tunnekuohun valtaan eikä hän ensin liikutukseltaan pysty katsomaan uudelleen Annabellaa.

”Tämä on hetkesi. Katso vaimoasi, nyt”, bestman kannustaa Gabrielia.

Gabriel kertoi BuzzFeedille olleensa täysin epäuskoinen siitä, että hääpäivä oli lopulta koittanut.

”Kun tapasimme, olin luopunut toivosta rakkauden suhteen. Ajattelin, että ajatus elämänkumppanista, joka rakastaisi ja kunnioittaisi minua ehdoitta, on vain tarina, jota kerrotaan elokuvissa. Olinkin väärässä. Tosirakkautta on olemassa”, Gabriel kertoi.

Gabriel paljasti myös, että yleensä Annabella on pariskunnasta tunteikkaampi osapuoli – Gabrielin reaktio kirkossa olikin miehen mukaan ensimmäinen kerta, kun Annabella näki hänen itkevän sillä tavoin.

Videoklippi pariskunnan häistä julkaistiin ensin Vimeossa, missä se on kerännyt runsaasti katseluja. Sittemmin se on myös julkaistu YouTubessa, mutta sen suosio sai alkunsa Twitteristä.

BuzzFeedin mukaan videosta tuli viraalihitti, kun Twitter-käyttäjä adebongaa_ox jakoi sen tilillään, missä video on kerännyt tätä kirjoittaessa yli 35 000 uudelleentwiittausta ja yli 44 000 tykkäystä. Monet Twitter-käyttäjät ovat kommentoineet videota liikutusta ilmaisevin kuvin sekä ihastelleet Gabrielin reaktiota.

Voit katsoa videon Gabrielin suloisesta reaktiosta jutun yltä. Häistä on julkaistu myös muutamia kuvia, joita löydät De Rienzo Filmsin Facebook-sivulta.

Lähde: BuzzFeed