Miehet neljä kertaa naisia todennäköisemmin halukkaita harrastamaan seksiä ensitreffeillä

Naiset sen sijaan todennäköisemmin ovat valmiita odottamaan seksin kanssa, kunnes ovat rakastuneet.

Treffaillessa jokaisella on omat määritelmänsä sille, missä vaiheessa harrastaa uuden ihmisen kanssa ensimmäisen kerran seksiä; toiset päätyvät sänkyyn heti ensimmäisten treffien jälkeen, toiset odottavat pidempään – eikä kummassakaan tavassa ole mitään väärää.

Yksi yleinen, mutta monien vanhanaikaiseksi mieltämä sääntö on ollut, ettei seksiä harrastettaisi ensimmäisillä treffeillä, vaan odotettaisiin ainakin kolmansiin treffeihin. Tämä näkyy myös käytännössä, sillä brittitutkimuksen mukaan vain noin yksi viidestä (18%) olisi valmis sänkyyn ensimmäisten treffien jälkeen, kertoo Metro.

Yksi kahdeksasta tutkimukseen osallistuneesta kertoi noudattavansa kolmansien treffien sääntöä, kun taas yksi seitsemästä haluaa odottaa siihen asti, että on rakastunut. Yksi 20:stä osallistujasta sen sijaan odottaa seksin harrastamisen kanssa avioliittoon saakka.

Metron mukaan tutkimuksessa selvisi, että suhtautuminen seksin harrastamiseen ensimmäisillä treffeillä vaihtelee sukupuolen ja iän mukaan. Miehet ovat neljä kertaa naisia todennäköisemmin halukkaita harrastamaan seksiä ensitreffeillä, kun taas naiset ovat kaksi kertaa todennäköisemmin halukkaita odottamaan kunnes ovat rakastuneet.

Iän suhteen vertaillessa vanhemmat miehet ovat nettisukupolvea valmiimpia hyppäämään sänkyyn ensimmäisten treffien päätteeksi: Metron mukaan 18-24-vuotiaista miehistä 27 prosenttia voisi harrastaa seksiä ensitreffeillä, kun taas 35-44-vuotiaiden kohdalla tämä olisi kolmen kymmenestä mieleen.

Naisten kohdalla ikääntyessä keskittyminen rakkauteen kasvaa. Lähes kolmannes yli 55-vuotiaista naisista ei harrastaisi uuden kumppanin kanssa seksiä ennen kuin on rakastunut häneen, kun taas samoin ajattelee vain 13 prosenttia yli 55-vuotiaista miehistä.

Metron mukaan tutkimustuloksista voi oppia sen, että on parempi kommunikoida ja kertoa tapailemalleen ihmiselle, miksi seksin harrastamisen kanssa haluaa odottaa – jos siis ylipäänsä haluaa odottaa. Tärkeää on muistaa, että olipa oma suhtautuminen minkälainen tahansa, ei seksiä harrasta kuin niin halutessaan ja muistaa suojautua.

Olemme aiemmin kertoneet tutkimuksen paljastaneen, että pidempään seksin harrastamisen kanssa odottavat ovat onnellisempia. Voit lukea aiheesta lisää täällä.

Lähde: Metro


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.