Maistuisiko pizzapala aamupalaksi? Se on terveellisempi valinta kuin murot, toteaa ravitsemusasiantuntija

Terveellisempiäkin vaihtoehtoja on olemassa, mutta näiden kahden välillä pizza voi olla parempi valinta – mutta ei kuitenkaan jatkuvasti.

Kulhollinen muroja tai granolaa vaikkapa jogurtin kanssa voi tuntua terveelliseltä aamupalavalinnalta. Ravitsemukselliselta kannalta terveellisempi vaihtoehto voi kuitenkin olla pizzapala.

Ravitsemusasiantuntija Chelsey Amerin mukaan kulhollinen muroja ja pizzapala ovat kaloreiden määrän suhteen lähes samankaltaiset, mutta pizzalla on enemmän ravitsemuksellisia hyötyjä.

”Voi olla yllättävää kuulla, että keskiverto pizzapala ja kulhollinen muroja täysmaidon kanssa sisältävät lähes saman määrän kaloreita”, Amer kertoi.

”Pizzassa on kuitenkin enemmän potkua proteiinin osalta, mikä pitää sinut täynnä ja tehostaa kylläisyyttä läpi aamun”, hän jatkoi.

Hän myös huomautti, että pizzapala on tasapainoisempi annos kuin kulhollinen sokerisia muroja.

”Pizzapalassa on lisäksi enemmän rasvaa ja vähemmän sokeria kuin monissa muroissa, joten et koe nopeaa sokeritason romahdusta”, Amer sanoi.

Vaikka on olemassa pizzapalaakin ravitsevampia vaihtoehtoja aamupalaksi – eikä sellaista kannata missään nimessä syödä joka aamu – voi pizzapalalla herkuttelu olla toisinaan ihan hauska vaihtoehto aamuihin.

Lähde: Pure Wow


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.