Laita sitruunankuoret kantapäihisi yön ajaksi — jalkasi kiittävät seuraavana aamuna

Sitruuna on herkullisen makunsa lisäksi myös erinomainen terveystuote!

Haljenneet ja kuivat kantapäät ovat ikävä ongelma – erityisesti talvisin. Ei ole kuitenkaan syytä huoleen, sillä on olemassa keino, jolla saat kantapääsi voimaan paremmin kuin koskaan.

Tämä luonnollinen tuote on myös huomattavasti halvempi kuin kalliit kosmetiikkaliikkeissä myytävät voiteet. Saatat nyt ajatella jotain kummallisia aineita, mutta kyseessä on niinkin arkipäiväinen hedelmä kuin sitruuna; sinun tulee vain irroittaa sitruunankuori ja asettaa ne kantapäidesi päälle yöksi.

Miksi sitruuna?

Sitruuna sisältää paljon sitruunahappoa, jolla on kosteuttava ja uusien solujen kasvamista stimuloiva efekti. Kantapäidesi pinnalla näkyvät ihosolut ovat kuolleita ja uudet ihosolut syntyvät ihosi alla, jonka jälkeen ne joutuvat kulkemaan useiden kerrosten läpi, päästäkseen pinnalle.

Jalkasi myös kasvattavat kantapäihin kuolleen ihokerroksen, joka suojaa sinua kävelyn, juoksun tai muiden urheilusuoritusten aikana.

Sitruunankuori on tässä tilanteessa mainio valinta, sillä se auttaa sinua pääsemään eroon kuolleista soluista ja samalla se stimuloi uusien solujen kasvua. Ei ole siis ihme, että sitruunahappoa käytetään useissa kosmetiikkatuotteissa.

Toimi näin:

Leikkaa sitruuna puoliksi ja purista mehut pois. Aseta molemmat sitruunan puolikkaat kantapäidesi päälle ja pue yllesi puhtaat sukat.

Tämän jälkeen voit mennä hyvillä mielin nukkumaan ja herätä aamulla pehmeiden ja hyvinvoivien kantapäiden kanssa. Toista sama prosessi niin usein kuin haluat ja voit käyttää samaa sitruunankuorta muutaman kerran peräkkäin.

Samalla on hyvä myös pitää mielessä, että sitruunankuori vähentää tulehduksia ja lievittää kipua. Lisäksi se puhdistaa ihoasi, ehkäisee aknea ja jopa ryppyjen muodostumista.

Älä siis epäröi ostaa sitruunoita vaikka hieman reilumminkin, mikäli näet kaupassa hyvän tarjouksen!


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.