Tämä harmittomalta vaikuttava tapa voikin olla sinulle todella haitallinen

Vaikka kuinka yrittäisimme, aina emme voi vaikuttaa luonnon kutsuun. Vaikka haluaisit ajaa pitkän automatkan ilman pysähdyksiä tai katsoa kolmen tunnin elokuvan ilman taukoa, saattaa olla, että sinun on yksinkertaisesti pakko pitää vessatauko suunnitelmistasi huolimatta.

On kuitenkin olemassa eräs asia, jota lääkäri kehottaa välttämään, sillä se huonontaa rakkosi hallintaa entisestään.

Älä koskaan pakottaudu menemään varmuuden vuoksi vessaan, kun kuljet sellaisen ohi. On toki ymmärrettävää, että monen mielestä kannattaa käydä vessassa, kun se on mahdollista, sillä myöhempää tilaisuutta ei kenties hetkeen tule.

Tällä on kuitenkin huonoja vaikutuksia terveydellesi, sillä saatat opettaa rakkosi luulemaan, että sinulla on kova hätä, vaikka rakko olisi vasta vain osittain täynnä. Tämä puolestaan vaikuttaa siihen, että pidemmällä aikavälillä rakko ei tosiaankaan enää pysty pitämään sisällään aiempaa määrää nestettä, koska olet opettanut sen tyhjentymään, kun se ei ole vielä lainkaan täynnä.

Älä siis pakota itseäsi käymään vessassa vain siksi, että sellainen sattuu olemaan lähistöllä, ja rakkosi kiittää sinua!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Havidz Alifuddin, Pexels