Kysely: Kolmannes naisista voi olla käymättä suihkussa jopa kolme päivää

Kyselyn mukaan suurin osa naisista ei käy suihkussa joka päivä.

Ihonhoitomerkki Flint + Flint on teettänyt kyselyn, jonka mukaan neljä viidestä naisesta ei käy päivittäin suihkussa. Brittilehti Telegraphin mukaan tuloksista ilmeni, että kolmannes naisista voi olla jopa kolme päivää peseytymättä.

Kun on kyse peseytymisestä aamuisin, vain 21 prosenttia naisista antaa aikaa suihkussa käymiselle tai kylvylle joka päivä. Telegraph kertoo kyselyn myös selvittäneen, että kaksi kolmesta naisesta ei vaivaudu pesemään meikkejään ennen nukkumaan menoa ja yksi kahdeksasta ei pese hampaitaan iltaisin.

Meikkien pesemättömyyden syy on 35 prosentilla sitä tekevistä ajan puute; jos aamulla pitää nousta ylös, naiset menevät mieluummin suoraan unille kuin kuluttaisivat aikaa meikkien puhdistamiseen.

Telegraphin mukaan kysely tehtiin hieman yli 2 000 18-50-vuotiaalle brittinaiselle. Tuloksista huolimatta vastaajista 92 prosenttia väittää ymmärtävänsä ihonhoidon tärkeyden ja kuinka vähäiset unet tai nestehukka voivat vaikuttaa ihoon.

Sen lisäksi 89 prosenttia vastaajista haluaisi parantaa omaa hygieniaansa kehonsa suhteen, mutta vierittävät syyn suihkussa käymisen vähyydestä aamujen ja iltojen väsymyksen niskoille.

”Ymmärrän houkutuksen loikoilla sängyssä, mutta jättämällä väliin peseytymisen aamuisin on sekä epäsosiaalista ympärillä olevia ihmisiä ajatellen että epäterveellistä”, Flint + Flintin omistaja Maxine Flint kommentoi.

”Puhumme tavoista, jotka vievät muutamia minutteja päivästä. On totta, että nykyinen rytmi monien elämässä on kiireinen, mutta emme kai ole tulleet liian kiireisiksi peseytyä”, hän jatkoi.

”On tärkeää puhdistaa kasvot päivittäin ja käyttää kosteusvoiteita ikääntymisen hidastamiseksi”, Flint ohjeisti.

Lähde: Telegraph


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.