Niin sanottua sateenakaarivauvaa odottavasta äidistä on julkaistu henkeäsalpaavan upea kuva, jolla hän juhlistaa raskauttaan.

Jessica ja Kevin Mahoneyn perheessä on koettu paljon surua ja menetyksiä. Parilla on yksi lapsi, Corbin-niminen poika, ja he halusivat hänelle pikkusiskon tai -veljen.

Huffington Postin mukaan esikoisen synnyttyä pari kärsi hedelmöitysongelmista ja koki kuusi keskenmenoa. Nyt he kuitenkin odottavat toista lasta, sateenkaarivauvaa, joka tarkoittaa keskenmenon tai kohtukuoleman jälkeen syntyvää vauvaa.

Elokuussa Kevin pyysi valokuvaaja JoAnn Marreroa ottamaan kuvia Jessicasta ja Huffington Postin mukan valokuvaaja tiesi, että hänen täytyisi tehdä jotain erityistä perheelle. Hän ja Jessica viestittelivät toisilleen ja lopulta päättivät juhlistaa raskautta hauskalla valokuvausprojektilla.

Mentorinsa Mary Maloneyn kanssa JoAnn järjesti ulkokuvaukset, joihin liittyisi sateenkaari, joka toteutettiin savupommeilla.

”Se oli aika räjähtävä yllätys ja todella hauskaa”, valokuvaaja kertoi Huffington Postille.

”Yksitellen jokainen savupommi räjähti ja jokaisen räjähdyksen myötä katsoimme tämän kuvan heräämistä henkiin”, hän jatkoi.

Vaikka kuvaukset olivat sottaiset, oli se valokuvaajan mukaan kaiken arvoista.

”Sen kaiken läpi Jessica seisoi levollisena ja hänen raskaushehkunsa paistoi läpi kera naurun”, JoAnn muisteli kuvauksia.

”Tämä oli ehdottomasti hänen hetkensä – niin ylpeä tuleva kahden lapsen äiti”, hän lisäsi.

Rainbow baby: It was an incredible and collaborative effort to get this shot. I thought for sure Mary Maloney, was…

Julkaissut From Labor to Love 28. syyskuuta 2016

Huffington Postin mukaan JoAnn ja Mary jakoivat upean valokuvan Facebook-sivuillaan, From Labor to Love ja Pebbles and Polka Dots Photogrpahy. Kuvan saama positiivinen vastaanotto oli niin suuri, että suosittu Birth Without Fear -Facebook-sivu jakoi kuvan myös.

”Vastaanotto on ollut melkoinen. Olen niin onnellinen lopputuloksesta monesta syystä, sekä ammatillisessa että henkilökohtaisessa mielessä. Jessica on myös ystäväni ja naapurini ja olen niin ylpeä hänestä, kun hän ei koskaan luopunut toivosta ja Corbinista tulee viimein isoveli”, JoAnn kertoi.

Huffington Postin mukaan valokuvaaja toivoo sateenkaarikuvan tuovan valoa, inspiraatiota ja toivoa muille, jotka käyvät läpi vastaavia kokemuksia. Jessica-äiti taas kauniisti tiivisti toiveensa kuvatekstiin, jonka hän jakoi JoAnnille.

”Kuusi menetettyä vauvaa, jotta sain kunnian kantaa tätä sateenkaarivauvaa. Toivon tarinani auttavan muita tietämään, että ette ole yksin, sillä menetyksen ja hedelmättömyyden matka on pimeä ja yksinäinen”, äiti kirjoitti.

Lähde: Huffington Post