Suomessakin ”kuollut makuuhuone” on tullut tutuksi monille pareille.

Parisuhteissa tulee toisinaan kausia, jolloin seksielämä hiipuu. ”Kuollut makuuhuone” -termi kuvaa parisuhdetta, joka on ollut pidemmän aikaa seksitön – kuukausista jopa vuosiin.

Women’s Healthin mukaan ”kuolleet makuuhuoneet” ovat todella yleisiä. Reddit-sivustolla on jopa omistettu oma keskusteluosio aiheelle, missä ihmiset avautuvat omista tilanteistaan.

”Kuolleen makkarin” yleisyydestä puhuu myös tuoreen BodyLogicMD:n kyselyn tulokset. 51 prosentilla kyselyyn vastanneista (18-65-vuotiaita) oli vuoden sisään loppunut kuiva kausi, kun taas 39 prosenttia kertoi omalla kohdalla kuivan kauden kestäneen 1-5 vuotta.

Syitä kuivaan kauteen on monia, mutta kyselyn mukaan suurimmat syyt ovat työstressi (51%), painonnousu (46%) ja kommunikaation puute (41%). Myös lasten saaminen (28%), kaunat ja katkeruus (24%) ja ikääntyminen (23%) ovat aiheuttaneet kuivia kausia.

”Kuollut makuuhuone” on tullut tutuksi myös monille suomalaisille. Kerroimme aiemmin Kaalimato.comin teettämästä tutkimuksesta, jonka mukaan kymmenen prosenttia suomalaisista ei ole halunnut harrastaa seksiä kumppaninsa kanssa viimeisen vuoden aikana – lue lisää aiheesta täällä.

Voit tutustua BodyLogicMD:n kyselyn tuloksiin tarkemmin täällä.

Lähde: Women’s Health


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.