Kosmetiikkatuotemerkin tutkimus: Suurin osa naisista ei miellä itseään kauniiksi

Kosmetiikkatuotemerkki Doven Choose Beautiful -kampanjan yhteydessä tehtiin myös video, joka tukee kyselyn tuloksia.

Naisilla on tunnetusti usein itsetunto-ongelmia ja kosmeetiikatuotemerkki Doven tuore kyselytutkimus tukee tätä. Kyselyn mukaan 96 prosenttia naisista ei kuvailisi itseään kauniiksi.

78 prosenttia vastaajista kertoi myös, että ei tunne oloaan täysin varmaksi omassa kauneudessaan. Tästä huolimatta 80 prosenttia vastanneista naisista sanoi, että kaikissa naisissa on jotain kaunista.

Women’s Healthin mukaan kyselystä selvisi, että 32 prosenttia naisista kokee suurimman paineen kauneuden suhteen tulevan heiltä itseltään ja seitsemän kymmenestä on sitä mieletä, että kauneus on muutakin kuin fyysinen olemus.

Kysely tehtiin osana Choose Beautiful -kampanjaa ja siihen vastasi 6 400 18-64-vuotiata naista San Franciscosta, Shanghaista, Delhistä, Lontoosta ja Sao Paulosta.

Dove teki kampanjan ohessa myös videon, missä naiset valitsivat haluavatko kävellä ”kaunis”- vaiko ”keskiverto”-merkillä varustetusta ovesta. Moni naisista pysähtyi miettimään hetkeksi valintaansa ja yksi jopa poistui paikalta.

Valitettavan moni naisista valitsi ”keskiverto”-oven, mikä kuvastaa hyvin kyselyn tuloksia, mutta osa naisista valitsi ”kaunis”-oven. Naiset kertovat videolla myös ajatuksiaan kauneudesta.

https://www.youtube.com/watch?v=7DdM-4siaQw

Lähde: Women’s Health


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.