Näillä kolmella tavalla säästät aikaa aamuisin, kun hiuksia ei tarvitse laittaa niin kauaa.

Useimmille naisille huono hiuspäivä on tuttu juttu ja hiusten kanssa kamppailu on osa monien aamua. Sen sijaan, että kulutat aamulla minuutteja hiusten laittamiseen, voit tehdä kaiken valmiiksi jo edeltävänä iltana ja aamulla vain viimeistellä hiuksesi.

Alla kolme erilaista tapaa laittaa hiukset kuntoon jo yön aikana:

Runsaat ja tuuheat hiukset

Jos haluat hiustesi saavan voluumia yön aikana, Oriben hiustenhoidon opettaja Adam Livermore suosittelee ensi suihkuttamaan puhtaisiin hiuksiin tuuheuttavaa suihketta ja sitten käyttämään hiustenkuivainta. ”Sitten laita parit kuumarullat hiuksiin ja rentoudu hömppäsarjan parissa”, Livermore sanoo. Ota rullat pois juuri ennen nukkumaan menemistä ja kiedo hiukset löysästi päälaelle. Herättyäsi ravistele hiuksia sormin ja viimeistele ne viimeistelysuihkeella.

Suorat hiukset

Warren-Tricomi Salonsin Edward Tricomi suosittelee kuivaamaan hiukset edeltävänä iltana kuivaimella, mutta jättämään suoristamisen aamulle. Kuivaamisen jälkeen hiukset kerätään ponihännälle ja Triconomin olennainen kikka on seuraavaksi venyttää vanupalloja ponnarin alle, jotta hiukset eivät koske itse ponnaria. Vanupallot estävät hiuksia saamasta yön aikana ponnarista aiheutuvaa painaumaa. Aamulla avaa ponihäntä ja valmistele hiuksesi kuumuudelta suojaavalla aineella ja käy hiukset pikaisesti läpi suoristusraudalla. Suoristaminen vie hetken, mutta se on parempi kuitenkin tehdä suosiolla aamulla, että sitä ei joudu tekemään kahta kertaa.

Laineet

Haluatko hiuksesi laineille? Ratkaisu on letit. Tricomi suosittelee pesemään hiukset illalla ja sitten kuivaamaan niitä hieman, mutta ei kokonaan. Tee sen jälkeen ranskalainen letti tai jaa hiukset kahteen osaan ja letitä kaksi lettiä. Hiukset kuivuvat yön aikana, joten aamulla herättyäsi saat helposti nätit laineet. Käännä pääsi alaspäin ja hiustenkuivaimella puhalla hieman tuuheutta hiuksiin. Lisää hiustenhoitotuotteilla tuuheutta ja tekstuuria oman mielesi mukaisesti. Tricomi huomauttaa, että jos hiuksesi ovat luonnostaan suorat, on tämä paras tapa herätä laineiden kera.

Lähde: YouBeauty.com

Kommentit

Kommenttia