Kokeile näitä 7 vinkkiä, jos haluat laihtua luonnollisesti ja turvallisesti ilman ylimääräistä vaivaa

Oletko sinäkin kyllästynyt ihmedieettteihin, joiden luvataan tekevän ihmeitä lyhyessä ajassa?

Maailma on pullollaan mielenkiintoisia ja tehokkaan kuuloisia dieettejä, joita olet ehkä harkinnut kokeilevasi. Osa dieeteistä voi kuitenkin olla jopa haitallisia ja monimutkaisia toteuttaa, ellet jaksa punnita kaikkea syömääsi ja laskea jatkuvasti kaloreita. Näiden neuvojen avulla voit pudottaa painoasi täysin luonnollisesti ilman minkäänlaisia haittavaikutuksia.

 1. Syö aamiainen joka päivä
  Lääkärit eivät turhaan kutsu aamiaista päivän tärkeimmäksi ateriaksi. Aamiaisen syöminen käynnistää aamulla aineenvaihduntamme ja antaa energisen startin päivään. Moni ajattelee, että aamiaisen ohittaminen on hyvä tapa vähentää päivän aikana kertyviä kaloreita, mutta todellisuudessa aamiaisen väliin jättäminen saa yleensä vain syömään päivän aikana enemmän. Tutkimusten mukaan aamiaista syövillä on pienempi painoindeksi kuin aamiaisen väliin jättävillä.

 2. Keittiölle käyttökielto yön ajaksi
  Kaikkiin meistä iskee välillä himo hiippailla yöllä keittiöön tekemään yöpalaa, olimmepa nälkäisiä tai emme. Tee itsesi kanssa sopimus, minkä kellonajan jälkeen et enää saa hakea keittiöstä ruokaa. Jos sinun tekee iltaruuan jälkeen napostella, tee se heti ruuan jälkeen.

 3. Nesteytä nälkä pois
  Erehdymme usein luulemaan janoamme näläksi. Syömme liian usein ja liian suuria annoksia, kun ratkaisuna olisi usein vain lisätä päivittäistä vedenjuontia. Kokeile ensi kerralla ennen ruokailua juoda lasillinen vettä ennen syömistä ja syöt todennäköisesti pienempiä annoksia.

 4. Käytä pienempiä lautasia
  Hyvä keino huijata itseään syömään vähemmän on käyttää ruokaillessa pienempiä lautasia. Vaikka annostelisit ruokaa melko ronskilla kädellä, ruokaa mahtuu pienelle lautaselle silti vähemmän, kuin isommalle. Näin sinusta tuntuu, kuin olisit syönyt saman verran kuin ennenkin, mutta todellisuudessa ruuan määrä oli pienempi.

 5. Lisää kananmunat ruokavalioosi
  Kananmunat ovat erinomainen tapa lisätä proteiinia ruokavalioosi hyvin monipuolisella tavalla. Proteiini puolestaan vähentää näläntunnetta, mikä saa sinut syömään vähemmän ja pienentämään päivittäistä kalorimäärää. Hyvä keino lisätä puuro vaikkapa aamiaiseen on sekoittaa raaka kananmuna aamupuuron joukkoon.

 6. Nuku tarpeeksi
  Voi olla vaikeaa uskoa, että nukkuminen todella vaikuttaisi laihtumiseen. Riittävä uni on kuitenkin olennainen elementti, jos haluat pudottaa painoa. Levänneenä napostelet vähemmän eikä mielesi tee sokeria samalla tavalla kuin väsyneenä. Levänneenä myös syöt vähemmän.

 7. Pese hampaat syömisen jälkeen
  Jos otat tavaksesi pestä hampaat heti syötyäsi, harkitset ehkä pidempään kannattaako syödä saman tien uudestaan, sillä silloin koko hampaiden pesun joutuisi toistamaan jokaisen napostelun jälkeen. Näin saat itsesi todennäköisesti jättämään useita napostelukertoja väliin!

Jaa nämä vinkit myös ystävillesi!

Lähde: Celebs Pulse


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.