Vuoden 2015 aikana nähtiin paljon upeita kauneustrendejä, mutta joukkoon mahtui myös vähemmän upeitakin.

Niin hiuksissa, kynsissä kuin meikeissä nähtiin vuoden 2015 aikana upeita ilmestyksiä värikkäistä hiustyyleistä verkkomaiseksi kuvioituihin kynsiin. Kaikki kauneustrendit eivät ole olleet kuitenkaan kehujen arvoisia.

Huffington Post listasi ennen vuoden vaihtumista kauneustrendejä, jotka saavat jäädäkin vuoteen 2015.

Huurteinen huulipuna

90-luvun huulimeikkityyli tuli takaisin, mutta ainoa, jolle se kunnolla sopii, on Mariah Carey. Jos haluat kiiltävää tyyliä huuliin, sipaise huulikiiltoa huulipunan päälle – se on niin yksinkertaista.

Glitteröidyt juuret

Joulun alla erilaiset glittertrendit olivat kova sana, joista yksi oli glitteröity juurikasvu. Mutta tämä trendi ei kuitenkaan ole kaiken sen sotkun arvoinen. Huffington Postin mukaan juurikasvun peitoksi tai koristeeksi tarkoitetun glittertyylin sijaan perinteiset juurikasvun värjäämiset tai erilaisen sävyn käyttö ovat parempia ideoita.

Arkkukynnet

Pinterestin mukaan coffin nails, arkkukynnet, olivat suosittu trendi sivustolla. Niiden muoto ei ole kuitenkaan kovin hyvästä kynsille, joten tämäkin trendi on parempi unohtaa. Esimerkiksi neliskanttisesta hieman pyöristetympi, niin sanottu squoval-malli on parempi kynsiä ajatellen.

Miesten klipsinutturat

Nutturat ja söheröt miesten takaraivolla kasvattivat suosiotaan vuoden 2015 aikana niin, että miehille alettiin tehdä hiuksiin kiinnitettäviä lisäkenutturoita, jotka eivät ole kuitenkaan kovin aidon näköiset. Huffington Postin mukaan kannattaakins suosiolla kasvattaa omia hiuksiaan tätä tyyliä varten tai tyylitellä ne toisella tavalla.

Kylie Jennerin huulihaaste

Tässä oli kyse siitä, että shottilasin avulla koetettiin saada huulista nopeasti muhkeat, kuten reality-tähti Kylie Jennerillä. Tämä on kuitenkin huono idea ja vain osoittaa, kuinka pitkälle nuoret tytöt menevät jäljitelläkseen asioita, joita näkevät televisiosta. Muhkeita huulia voi tehdä helpommillakin tavoilla, tässä muutama esimerkki.

Tarkoituksella paakkuiset ripset

New Yorkin kevät 2016 -muotiviikoilla malleilla nähtiin tarkoituksella paakkuiseksi meikattuja ripsiä. Parempi tapa on kuitenkin tehdä katseesta intensiivisempi laittamalla tekoripsiä oikeiden sekaan.

Liiallinen korostaminen ja varjostaminen

Jos et ole julkkis, jolla on omat meikkaajat, kannattaa Huffington Postin mukaan tämä meikkaustyyli jättää ammattilaisten tehtäväksi. Jos meikkiä voi olla liikaa, tässä sitä on. Katso videoesimerkki täältä.

Mikä sinun mielestäsi oli vuoden 2015 kamalin kauneustrendi? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Huffington Post


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia