Taaperon äidin julkaisemaa videota on katsottu kymmeniä miljoonia kertoja.

Seuraavan kerran, kun kohtaat haasteita ja vaikeuksia, katso viraalivideo pienestä Vasilina-tytöstä, sillä se voi auttaa muistamaan, kuinka vaikeudet on tehty voitettavaksi.

Venäjällä asustava taapero on Good Housekeepingin mukaan syntynyt ilman käsiä, minkä takia hänellä on omanlainen tapa syödä: hän käyttää jalkojaan apunaan. Vasilinan äiti Elmira Knutzen on julkaissut Facebookissa video, joka näyttää, kuinka taitavasti tyttö on oppinut syömään itse.

Videolla keskittynyt taapero pitelee kahden varpaan välissä haarukkaa ja ohjaa sitä jalallaan kohti suutaan, jotta saisi syötyä perunaa. Ensimmäinen yritys ei ihan onnistu, mutta tyttö vain korjaa haarukan asentoa ja toisella yrittämällä nappaa potun suuhunsa.

Taaperon taitavuus on selvästi tehnyt vaikutuksen, sillä äidin videota on katsottu tätä kirjoittaessa jo yli 67 miljoonaa kertaa. Video on kerännyt myös paljon positiivisia kommentteja.

”Sinä ajattelet, että sinulla on vaikeaa ja haasteita elämässäsi. Ajattele uudelleen ja rukoile, että saat kyvyn päästä vaikeuksista yli. Älä koskaan luovu toivosta. Tämä tyttökään ei luovu”, on eräs kommentoinut videota.

Voit katsoa videon alta ja jos se ei näy, löydät sen täältä.

Для поклонников Василины.

Julkaissut Elmira Knutzen 12. lokakuuta 2016

 

Lähde: Good Housekeeping