Joulukuun kolmantena päivänä juhlistetaan antamisen tärkeyttä.

Antaminen on tärkeä osa inhimillisyyttä ja henkistä hyvinvointiamme. Antamalla jotain muille, saa paitsi ilahdutettua toista osapuolta, myös hyvän olon itselleen. Ja mikä muu teko olisikaan enemmän joulun hengen mukainen, kuin se, että antaa toiselle ihmisille jotakin täysin vastikkeetta, vain antamisen ilosta?

Koska antaminen on tärkeä teema näin joulun alla. Haluamme kannustaa kaikkia lukijoitamme anteliaisuuteen. Hyvä mieli lähtee niinkin pienestä kuin pienistä, hyvistä teoista. Josko tänään avaisimme ulko-oven vieraalle ihmiselle, pitäisimme hissiä hetken pidempään auki niin että sinne kiirehtivä henkilö ehtii mukaan, auttaisimme rattaat bussiin, antaisimme lämminhenkisen hymyn kadulla vastaan kävelevälle henkilölle tai antaisimme rahaa hyväntekeväisyyteen ja keräykseen?

Päivän joulukalenteri ja luukku numero 3 näyttää tältä:

Kunhanantaasinullelahjoistakauneimman
Mitä sinä aiot antaa muille ihmisille omaa hyvyyttäsi tänä jouluna? Jaa alla kommenteissa. Katso myös aiemmat joulukalenterin luukut täällä.
[vieraskyna]

Seuraa lisää naisellisia juttuja Nainen.comin Instagramissa ja jaa omat naiselliset hetkesi hashtagilla #vainnaistenjuttuja!

[/vieraskyna]