Varsinkin siinä vaiheessa, kun on kertynyt jo ikää, kannattaisi kiinnittää huomiota siihen, miten juo.

Juomistyyli voi tehdä vanhemman näköiseksi. Tässä ei oteta kantaa siihen mitä juodaan, mutta esimerkiksi alkoholin ja sokeripitoisten juomienkin juominen vanhentaa. Kyse on tässä vain siitä tyylistä, jolla juo. Sellainen tyyli kannattaa lopettaa viimeistään silloin, kun täyttää 50-vuotta.

Netti on pullollaan erilaisia ohjeita, kuinka pysyä nuorekkaan näköisenä. Joskus ohjeet voivat tuntua hulluilta ja ehkä tämäkin tässä uutisessa oleva voi, mutta se on silti ihan totta, että se voi lisätä naamaan ryppyjä. Kyse on pillillä juomisesta.

Kun juo juomia pillillä, tulee kasvoja rypistettyä. Nuorena kasvot palautuvat siitä, mutta vanhempana ei, joka voi lisätä suun ympärille ryppyjä. Samaa tekee kasvoille esimerkiksi suutelu, silmien siristely ja nauraminen sekä muut kasvoilla toistuvat liikkeet. Myös tupakan imeminen lisää samoja ryppyjä kuin pillillä imeminen.

Jos juo paksua juomaa pillillä, esimerkiksi smoothieta, silloin ryppyjä voi tulla vieläkin suuremmalla todennäköisyydellä, koska silloin pitää imeä vieläkin suuremmalla voimalla.

Kannattaa lopettaa pilleillä juominen siinä vaiheessa, kun kasvoille alkaa tulemaan helposti ryppyjä ja juonteita.

Lähde: Best Life

LUE MYÖS