Joogaava äiti osoittaa, kuinka imettäminen onnistuu vaikeissakin jooga-asennoissa.

Äidit ovat mestareita tekemään montaa asiaa yhtä aikaa ja yhdistämään eri askareita ja jopa harrastuksia tehtäväksi lastenhoidon ohessa. Teksasilainen kolmen lapsen äiti Carlee Benear on tästä hyvä esimerkki.

Benear yhdistää joogan ja kuukauden ikäisen Maramaylee-tyttärensä imettämisen ja julkaisee tästä upeita valokuvia Instagramissa.

Huffington Postin mukaan äiti aloitti joogan toisen lapsensa, 2-vuotiaan Calen, synnyttyä – esikoinen, Milam, on 5-vuotias.

”Olen kotiäiti ja tarvitsin jonkinlaista vapautumista. Jooga oli minun ja perheeni kannalta paras löytö”, Benear sanoi Huffington Postille.

Kun Benear alkoi odottaa Maramyleeta, hän jatkoi joogaamista ja kertoi aistineensa erityisen yhteyden odotusaikana tyttäreensä.

”Hänen synnyttyä oli erottomattomat. Muutaman viikon tuijotettuani hänen jokaista liikettä, tunsin tarpeen päästä takaisin joogamatolle ja palata joogan pariin minua ympäröivän uuden ilon kera”, äiti kertoi.

Pienestä vauvasta huolehtiminen ja imettäminen tuntui kuin kokopäivätyöltä, mutta kuten Benearin Instagram-sivu osoittaa, hän löysi tavan yhdistää jooga ja lastenhoito. Äiti ei kuitenkaan aina yhdistä imettämistä ja joogaa.

”Nautimme niistäkin ruokahetkistä, kun olemme käpertyneenä, mutta toisinaan kaipaamme energiakontaktia katsekontaktin sijaan”, hän sanoi.

Huffington Postin mukaan Benear myös korosti, ettei koskaan tekisi mitään, mikä asettaisi lapsensa vaaraan.

”Se on hassua joidenkin jooga-asentojen suhteen. Ne voivat näyttää mahdottomilta, etenkin harjaantumattomalle silmälle, kunnes huomaat, miten se tehdään ja mihin vartalosi pystyy”, äiti kuvaili.

Myös Benearin lapset pitävät joogasta.

”He rakastavat joogaa. Löydän heidät joogaamasta matollani ja arkipäiväisissä tilanteissa. Se on todella parantanut heidän varmuuttaan, minusta on tärkeää, että lapsella on sitä”, hän kertoi.

Benearin Instagram-sivun seuraajien määrä kasvaa koko ajan suuremmaksi, mutta hänellä on suurta seuraajajoukkoa simppelin tavoite.

”Mitä haluan saada tästä? Vain inspiraation siemenen istuttaminen yhteen ihmiseen tekisi minusta maailman onnellisimman ihmisen. Liikuta kehoasi, tutki mieltäsi, löydä se, mikä tekee sinut onnelliseksi ja huolehdi itsestäsi myös”, kolmen lapsen äiti sanoi.

Voit katsoa alta lisää Benearin upeita joogakuvia ja lisää löydät täältä.

✨"In our prophecies it is told that we are now at the crossroads: Either unite spiritually as a global nation, or be faced with chaos, disasters, diseases, and tears from our relatives’ eyes. We are the only species that is destroying the source of life, meaning Mother Earth, in the name of power, mineral resources, and ownership of land. Using chemicals and methods of warfare that are doing irreversible damage, as Mother Earth is becoming tired and cannot sustain any more impacts of war. I ask you to join me on this endeavor. Our vision is for the peoples of all continents, regardless of their beliefs in the Creator, to come together as one at their Sacred Sites to pray and meditate and commune with one another, thus promoting an energy shift to heal our Mother Earth and achieve a universal consciousness toward attaining Peace. As each day passes, I ask all nations to begin a global effort, and remember to give thanks for the sacred food that has been gifted to us by our Mother Earth, so the nutritional energy of medicine can be guided to heal our minds and spirits."✨~Chief Arvol Looking Horse *lifting all my Brothers &Sisters up in prayer* (((❤))) ✨✨ #NODAPL #standwithStandingRock #waterislife This is a fight for saving Mother Earth and protecting All who live here #yogawithkids #breastfeedingyoga #babynumber3 #meditation #leagueofextraordinaryyogis ##dreaminghopper️ #igyogamoms #yogainspiration #yogaeverydamnday #yogapractice #focus #forearmfriday #educatebeforeyouvaccinate OUTFIT- @soulflowerbuds

A photo posted by Carlee Benear (@carleebyoga) on

Lähde: Huffington Post

Kommentit

Kommenttia