Tätä horoskooppimerkkiä edustavat vauvat itkevät muita herkemmin.

Kaikki vauvat ovat keskenään erilaisia ja osa on selkeästi rauhallisempia kuin toiset. Jos sinulla on käynyt huono tuuri, saattaa vauvasi olla selkeästi muita ikätovereitaan itkuisempi.

Kyse saattaa olla monesta eri asiasta, ja itkuisuuteen voivat vaikuttaa niin fyysiset kuin henkisetkin syyt. Yksi selitys vauvasi jatkuvalle itkulle saattaa kuitenkin olla hänen horoskooppimerkkinsä.

Mikä sitten on tämä itkuisuuteen tuomittu horoskooppimerkki?

Kyseessä on kaksonen. Jos vauvasi on kaksonen, ei luvassa tule olemaan paljon rauhallisia hetkiä. Hän tekee asioista ehdottomasti mielenkiintoisia jatkuvalla uteliaisuudellaan, mutta lepohetkiä et ole juurikaan saamassa. Todennäköisesti vauvasi alkaa puhua melko aikaisessa vaiheessa ja vaikkei hän vielä osaisikaan muodostaa sanoja, hän kyllä kertoo asiansa silti! Vauva, joka on horoskooppimerkiltään kaksonen rakastaa olla muiden seurassa ja tutustuu kaikkiin nopeasti.

Hän on suloinen ja ihastuttavan älykäs, mutta hänessä on totisesti temperamenttia vaikka muille jakaa! Kun vauvasi väsähtää ja kyllästyy – mikä käy helposti – ei häntä olekaan ihan helppo saada rauhoittumaan.

Onko sinun vauvasi horoskoopiltaan kaksonen? Kuulostiko artikkeli tutulta?

Ja artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Pure Wow