Isä laittoi pojalleen mikin harjoitusten ajaksi ja kameralle tallentui hulvattomia ja suloisia tilanteita.

Kanadalaiset ovat jääkiekkokansaa ja monissa perheissä jääkiekolla on iso rooli. Näin on myös Rupken perheessä: Jeremy-isä valmentaa sekä julkaisee kiekkovideoita sosiaalisessa mediassa Coach Jeremy -nimellä ja 4-vuotias Mason-poika käy jääkiekkoharjoituksissa.

”Isäni opetti minua pelaamaan, hänen isänsä opetti häntä pelaamaan. Ajattelin, että jos saan pojan tai tytön, opettaisin häntä”, isä kertoi BuzzFeed Newsille.

Mason opettelee jääkiekon pelaamista paikallisessa Timbits-liigassa. Harjoituksia seuratessa Jeremy-isä huomasi, että Mason puhuu ääneen harjoitusten aikana ja hän päätti mikittään poikansa selvittääkseen, mitä kaikkea hän sanoo.

Lopputuloksena syntyi hellyyttävä video, joka on täynnä suloisia ja hulvattomia tilanteita harjoitusten ajalta. Videon alussa esimerkiksi Mason toivottaa hauskaa halloweenia – keskellä helmikuuta – ja höpöttää kaikkea hassua sekä tsemppaa itseään.

Isä kertoi BuzzFeedille osanneensa odottaa pojan höpsöjä juttuja, mutta hänen kannustuspuheensa itselleen olivat pieni yllätys.

”Olin todella vaikuttunut hetkistä, kun hän kannusti ja rohkaisi itseään”, isä sanoi.

”Olin todella ylpeä hänestä, kun kuulin hänen sanovan sellaisia asioita itselleen, kun hän luisteli”, hän lisäsi.

Videolla Mason muun muassa muistuttaa itseään ”yksi, kaksi, yksi, kaksi” -hokemallaan, miten luistellaan ja hän nousee reippaasti ylös kaatumisen jälkeen. Jääkiekon harjoittelu on myös kovaa puuhaa; yhdessä vaiheessa jäällä makoileva Mason tokaiseekin ottavansa torkut.

Voit katsoa sympaattisen videon pienestä kiekkoilijan alusta artikkelin yltä. Lisää videoita löydät isän Coach Jeremy -kanavalta sekä opettavaisempia videoita How to Hockey -kanavalta.

Lähde: BuzzFeed News