Inkiväärin terveyshyötyjä, joista et vielä tiennyt – ”Lisää seksuaalista aktiivisuutta…”

Sen jo varmasti tiedät, että inkivääri on erittäin terveellistä. Mutta et taida tietää vielä näistä sen kaikista terveyshyödyistä.

Aiemmin on uutisoitu, kuinka inkivääritee lievittää kuukautiskipuja sekä sen seitsemästä muusta terveyshyödystä. Tämänkin uutisen olet ehkä jo lukenut, kuinka kehossa alkaa tapahtua mielettömiä muutoksia, kun juot aamuisin yhden inkiväärishotin. Organicfacts -sivustolla esitellään peräti 16 inkiväärin terveyshyötyä. Tähän alle on kerätty niistä ne, joista näissä aiemmissa uutisissa ei vielä mainittu.

1. Auttaa flunssan oireisiin

Inkiväärin vastuskyvyn parantaminen ei ole uusi uutinen, mutta siitä et ehkä tiedä, että siitä on flunssan iskiessäkin apua. Kun sitä juodaan teen muodossa, helpottaa se kurkkukipua ja yskää. Tuoreessa inkiväärissä on antiviraalisia ominaisuuksia, joten se tuhoaa viruksia, mutta myös estää niiden lisääntymisen.

2. Estää mahahaavan syntymistä

Se on jo kerrottu aiemmin, kuinka inkivääri rauhoittaa mahaa. Mutta sitä ei ole vielä mainittu, että se voi jopa estää mahahaavaumien syntymisen. Inkivääri on tehokas estämään helikobakteerien kasvua, jolloin se samalla estää mahahaavaumien syntymistä, jollaisia nämä bakteerit aiheuttavat.

3. Lievittää astman oireita

Inkivääriä on käytetty myös lääkkeenä hengityselinten häiriöiden hoitoon. Inkiväärillä on todettu olevan anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Siitä löytyvä vaikuttava yhdiste Zerumbon auttaa lievittämään astman oireita. Allergisen hengitystietulehduksen aiheuttaa yleensä Th2, jonka hallintaa hengitysteissä inkiväärin mausteinen juuri tukahduttaa.

4. Viivästyttää dementian puhkeamista

Tutkimukset ovat osoittaneet, että inkivääri voi viivästyttää monien hermostoa rappeuttavien sairauksien puhkeamista. Sellaisia ovat esimerkiksi dementia sekä Parkinsonin- ja Alzheimerin tauti. Tämän kerrotaan johtuvan mm. inkiväärin ominaisuudesta, joka vähentää aivossa tapahtuvia tulehduksia. Inkivääri parantaa jo keski-ikäisen naisen kognitiivisia toimintoja.

5. Auttaa pitämään hampaat terveempänä

Inkiväärin tiedetään estävän bakteeri-, virus- ja sieni-infektioita johtuen siinä olevasta gingerolista. Se auttaa siksi myös ylläpitämään suun terveyttä, koska se tuhoaa taudinaiheuttajat suussa ja pitää siten hampaat sekä ikenet kunnossa.

6. Lisää seksuaalista aktiivisuutta

Inkivääriä on käytetty monissa kulttuureissa seksuaalisen halun herättämiseen ja seksuaalisen toiminnan lisäämiseen. Esimerkiksi sen tuoksussa on ainutlaatuista viehätystä, joka auttaa lisäämään hedelmällisyyttä ja luomaan seksuaalisen yhteyden. Inkivääri myös parantaa verenkiertoa, josta on myös apua seksin harrastamiseen.

Tässä oli taas monta uutta syytä lisätä inkivääri monipuolisen ruokavalion tueksi. Jaa tämä hyvä inkivääriuutinen myös kavereillesi!

Lähde: Organicfacts


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.