Ikinuori Jennifer Aniston syö aamuisin kaurapuuroa – lisää siihen lopuksi yllättävän ainesosan

Kukapa ei haluaisi näyttää yli 50-vuotiaana yhtä nuorelta ja hyvältä kuin Jennifer Aniston. Ehkä sen takia monet haluavat syödä kuten hän, koska hänen ruokavaliossaan voi olla hänen nuorekkuutensa salaisuus.

The List -sivuston mukaan hän harrastaa liikuntaa jokaisena viikonpäivänä, joten sekin voi saada hänet näyttämään vuosikymmen nuoremmalta mitä hän onkaan. Hän vaihtaa liikuntamuotoaan säännöllisesti, jolloin liikkumiseen ei tule kyllästymään helposti.

Ruokavaliostaan hän on tähän mennessä paljastanut jo paljon. Hän syö ruokaa, josta löytyy esimerkiksi paljon terveellisiä rasvoja, kuten avokadoa ja lohta. Aamuisin hän juo ensimmäisenä sitruunavettä, jonka peräti yhdestätoista terveyshyödystä on aiemmin uutisoitu.

Jennifer Aniston on nyt paljastanut toisen salaisuuden, joka liittyy hänen aamupalaansa. Hän syö aamuisin kaurapuuroa, joka ei yksistään ole mikään salaisuus, koska sehän on aika yleinen aamupala. Se salaisuus liittyy siihen, mitä hän lopuksi pistää sen joukkoon. Se on aika yllättävä ainesosa eli kananmunan valkuainen.

Kananmunan valkuainen onkin aika toimiva lisä, koska siitä hän saa paljon lisää proteiinia, jolloin nälkä ei iske uudelleen kovin nopeasti. Se myös tekee puuroon mukavan pehmeän koostumuksen. Kun siihen lisää vielä mukaan hedelmiä ja pähkinöitä, ei aamupala voi siitä enää parantua.

Lähde: The List


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.