Turvotuksesta vapaat kasvot ovat vain muutaman minuutin päässä.

Aika ajoin jokaisen kasvot ovat hieman pöhöttyneet tai turvonneet. Tätä voi kuitenkin lieventää simppelillä kasvohieronnalla.

Jos haluat säästä ja olla menemättä ammattilaisen pakeille, voit tehdä sen myös itse itsellesi. Muun muassa huippumalli Miranda Kerrin kasvoja hoitava Ildi Pekar antoi vinkit, miten kätevästi voit tehdä tee se itse -kasvohieronnan.

Puhdistus ensin

Hieroessasi kasvoja, voi niillä oleva öljy, lika ja kemikaalit lisätä bakteeritasoja ihohuokosissa. Siksi kannattaakin pestä kädet antibakteerisella saippualla ja sitten kasvot tavallisella puhdistusaineellasi.

Pyyhkäise ylöspäin vaihdellen painetta

Pekarin mukaan on kaksi pääniksiä vähentää turvotusta hieronnan avulla. Ensin, liikuta sormiasi ylöspäin suuntautuvin liikkein käyttäen kevyempää painetta silmien alueella ja kovempaa painetta vähemmän herkillä alueilla, kuten otsalla, poskilla ja leuan alueella.

Toinen pääniksi, sinun ei ole pakko käyttää käyttää mitään tuotteita, mutta kosteusvoiteen tai öljyn käyttäminen voi saada ihosi näyttämään entistä säihkyvämmältä ja tehdä hieronnasta entistä rentouttavamman. Pekar suosittelee käyttämään tuotetta, jossa on aktiivisia ainesosia, kuten aminohappoja tai kasviuutteita, jotka auttavat tuotetta läpäisemään ihon kerrokset syvemmälle.

Anna erityistä huomiota silmänaluksille

Pekarin mukaan tällä alueella kannattaa aina käyttää nimetöntä. Hänen paras niksinsä on liikkua pyörivin liikkein silmän ympäristössä arkuuden lievittämiseksi ja silmäpussien turvotuksen poistamiseksi.

Anna aikaa

Parhaiden tulosten saamiseksi Pekar suosittelee kasvojen hieromista viiden minuutin ajan kahdesti päivässä. Jos taas haluat tehdä pidempiä hierontasessioita, kokeile 30 minuutin tee se itse -hoitoja kahdesti viikossa.

Lähde: Women’s Health

Kommentit

Kommenttia