Harmittomalta vaikuttava siivoustapa voikin koitua suhteesi turmioksi

Jos asut kumppanisi kanssa saman katon alla, voi tällainen tapa aiheuttaa ongelmia.

Monissa parisuhteissa kotiaskareet jaetaan ja kumpikin tekee osansa. Toiset ovat kuitenkin tarkempia siitä, miten kotiaskareet pitäisi tehdä: jos kumppani ei osaa esimerkiksi tiskata tai pedata sänkyä toisen osapuolen mielestä oikealla tavalla, hän tekee ne perässä uudelleen.

Tämä siivoustapa voi vaikuttaa harmittomalta ja pieneltä, mutta se saattaakin Pure Wow’n mukaan jopa pilata parisuhteesi. Jos teet kaiken uudelleen kumppanisi perässä, voi kumppanisi kokea, ettet arvosta hänen apuaan tai hän voi ajatella, että sinusta hän ja hänen tapansa ovat alempiarvoisia tai huonoja.

Jos siivoustavoissa on eroja, täytyy parin tehdä kompromisseja asioissa ja siksi olisi hyvä tunnistaa, mistä asioista ei jousteta siisteyden suhteen ja missä asioissa voisi löysätä otetta. Pure Wow’n mukaan esimerkiksi suhteessa voidaan sopia, että hammastahnaa pitkin lavuaaria ei katsota hyvällä, mutta sillä ei ole niin väliä, miten t-paidat on viikattu kaappiin – kunhan ne laitetaan sinne kaappiin.

Parin siisteydestä tarkemman osapuolen on myös hyvä osata hieman joustaa pienempien asioiden kohdalla ja pitää mieli avoinna – maailma ei kaadu siihen, jos käsipyyhkeet on laskostettu mielestäsi väärällä tavalla.

Lähde: Pure Wow


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.