Etkö pidä meikkaamisesta tai hiusten laittamisesta? Sitten ymmärrät nämä 15 asiaa

Jos koet, ettei meikkaaminen oikein onnistu ja osaat laittaa hiuksesi vain ponnarille, voinet samaistua näihin asioihin.

Toiset nauttivat meikkien käytöstä ja hiustensa laittamisesta, toiset vähät välittävät moisesta – tai eivät oikein osaa. Jokainen on kaunis sellaisena kuin on ja kukin toimii ehostautumisen suhteen siten, mikä itsestä tuntuu hyvältä – mutta ne, jotka eivät siitä oikein nauti tai eivät osaa, voivat samaistua alle listattuihin asioihin.

Jos et pidä meikkaamisesta tai hiusten laittamisesta, sitten ymmärrät nämä asiat:

1. Kun meikkaat, lopputulos ei ole kovin hääppöinen. Joskus sinusta tuntuu kuin olisit 3-vuotias, joka on saanut ensimmäistä kertaa käsiinsä huulipunan.

2. Olet suosinut nyt muodissa olevaa luonnollista tyyliä ikuisuuden. Olet tosin tehnyt niin muun muassa 1. kohdan takia ja sinua on aina nähty liikenteessä useammin ilman meikkiä kuin meikin kera.

3. Osaat ehkä tehdä yhden osan meikkiä ihan ookoosti. Sama koskee hiusten laittamista.

4. Et koskaan kykenesi meikkaamaan muita tai tekemään kampauksia muille.

5. Meikkitutoriaalit saavat olosi tuntumaan toivottomalta. Toisinaan päätät kokeilla, jos esimerkiksi videotutoriaaleista oppisi jotain, mutta todella helppo ei ihan aina tunnu siltä kokemattoman meikkaajan kohdalla.

6. Pahin painajaisesi on päätyä kauppojen meikkiosastoille, koska sinulle tulee hieman pallo hukassa -olo.

7. Turvaudut aina muiden apuun, jos sinulla on esimerkiksi juhlavatilaisus edessä ja haluaisit edes hieman meikkiä. Paras ystäväsi on jo tottunut olemaan luottomeikkaajasi ja hänen ei enää tarvitse edes ohjata sinua sulkemaan silmiä tai katsomaan kohti kattoa, kun hän tekee silmämeikkiäsi.

8. Kun joku koettaa rajata silmiäsi, silmäsi alkavat täyttyä kyynelistä. Se on epämukava tunne etkä voi sille mitään.

9. Olet toisinaan kateellinen heille, jotka onnistuvat päivittäin täydellisesti meikissään.

10. Kun olet tyttöporukalla liikenteessä ja muut parantelevat meikkiään vessassa, seuraat hieman kiusaantuneena vieressä.

11. Toisinaan hankit meikkejä, kun tunnet olosi optimistiseksi. Lopulta meikkituotteet ovat vain laatikon pohjalla pölyttymässä.

12. Kun kehut jonkun meikkiä tai kampausta, saat kuulla kuinka helppo se on tehdä ja kuka tahansa osaisi sen. Paitsi sinä ja meinaat pyöritellä silmiäsi.

13. Kun haluat piilottaa rasvaiset hiuksesi, laitat pipon tai hatun päähäsi. ”Niin mikä ihmeen kuivashampoo?”

14. Kun joku on meikannut sinut pitkän tauon jälkeen, tuijotat itseäsi peilistä ja mietit, kuka sinua sieltä tuijottaa takaisin. Ja mietit, mitä ihmettä kulmakarvoillesi tapahtui.

15. Tai kun sinut on meikattu ja tunnet olosi hyväksi meikissä, päätät nukkua meikit kasvoillasi, jotta näyttäisit samalta vielä aamulla herätessä. Mutta eihän se niin mene ja aamulla peset meikkisi ja jatkat päivää omana, kauniina itsenäsi.

Lähde: Cosmopolitan


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.