Epämiellyttävä totuus julki: Näin miehet todella ajattelevat anopeistaan

Miehet eivät sittenkään suhtaudu niin negatiivisesti vaimojensa äiteihin, mutta kyselyn paljastamat mietteet silti tuskin miellyttävät itse vaimoja.

Kun miettii kaikkia maailman anoppivitsejä, olisi helppo kuvitella, että miehet eivät voi sietää puolisoidensa äitejä. Muotivaatteiden jälleenmyyjä Peter Hahn teki kyselyn 1 500 miehelle ja paljasti, mitä aviomiehet todella ajattelevat anopeistaan.

Löydösten mukaan yli puolet naimisissa olevista miehistä tuntevat vetoa anoppiinsa ja 25 prosenttia ovat jopa ihastuneita anoppeihinsa. Kyselyn mukaan yksi kuudesta miehestä on peräti sitä mieltä, että anoppi on omaa vaimoa viehättävämpi.

Kaksi kolmesta miehestä kertoi kyselyssä, että haluaisi vaimonsa vanhentuessaan näyttävän äidiltään. Kysely myös osoitti, ettei miehillä ole huonot välit anoppeihin: kahdeksan kymmenestä miehestä omaa todella hyvät välit anoppinsa kanssa.

Kysely paljasti kuitenkin myös lisää epämiellyttäviä totuuksia; miesten ja anoppien välillä tapahtuu myös flirttailua. 18 prosenttia vastaajista koki anoppinsa hienovaraisesti lähennelleen miestä aiemmin ja yksi neljästä myönsi avoimesti flirttailleensa anoppinsa kanssa aiemmin.

Lähde: Good Housekeeping


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.