Pienten kissanpentujen telmiessä ympärillä Watson vastasi faneilta saatuihin kysymyksiin.

Harry Potter -elokuvien Hermionen roolista tunnetuksi tullut Emma Watson on maaliskuussa kiertänyt ympäri maailmaa juuri ensi-iltansa saaneen Disneyn Kaunotar ja hirviö -elokuvan pressikiertueen myötä. Watsonille oli sovittu haastattelu myös BuzzFeedin kanssa ja he päättivät toteuttaa haastattelunsa erilaisella tavalla: kissanpentujen kera.

Haastattelusta julkaistulla videolla Watson vastaa fanien lähettämiin kysymyksiin sekä tietysti paijaa ja leikittää ympärillään pyöriviä pieniä kissoja. Watsonilta kysyttiin muun muassa muutettiinko Belleä millään tavalla uuteen live action -filmatisointiin sen animaatioversioon verrattuna ja onko Watsonin mielestä Bellellä ja Hermionella mitään yhteistä.

Watson on aktiivinen tasa-arvon ja naisten oikeuksien puolustaja ja aihe nousee esiin myös BuzzFeedin haastattelun aikana. Siinä missä monien keskittyminen voisi helposti herpaantua pitkin kuvaustaustaa hyppivien kissanpentujen takia, Watson keskittyy tärkeästä aiheesta puhumiseen.

Kissanpennut onnistuivat valloittamaan Watsonin sydämen haastattelun aikana.

”Eeeei, en halua, että tämä loppuu”, Watson parahtaa, kun haastattelu on tulossa päätökseensä.

”Minulla tulee olemaan todella vaikea sanoa hyvästit tälle kaverille”, hän sanoo ja osoittaa jalkansa päälle köllöttävää pentua.

”Tämä on ollut pressikiertueeni kohokohta”, Watson vielä tokaisee haastattelusta julkaistun videon lopulla.

Voit katsoa artikkelin yllä olevalta videolta Watsonin haastattelun tai lukea sen teksimuodossa giffien kera täällä.

Disneyn odotettu Kaunotar ja hirviö -elokuva on tullut elokuvateattereihin 17. maaliskuuta. Olemme aiemmin julkaisseet artikkelit elokuvan trailerista, elokuvasta julkaistuista valokuvista, näytteen Watsonista laulumassa sekä parodiatrailerin, jossa yhdistetään Kaunotar ja hirviö -elokuvan maailman Watsonille tuttuun Harry Potter -elokuvien maailmaan.

Lähde: BuzzFeed