Kaunotar ja lordi Voldemort – odotetun Disney-elokuvan traileri yhdistettiin Harry Potterin maailmaan

Taitavasti tehdyssä mashup-videossa Kaunotar ja hirviö -elokuvan hirviön tilalla onkin Tiedät-kyllä-kuka.

Maaliskuussa elokuvateattereihin saadaan Kaunotar ja hirviö -animaation live action -filmatisointi, jonka pääosassa Bellen roolissa nähdään Harry Potter -elokuvista tunnetuksi tullut Emma Watson. Odotetusta Disney-elokuvasta on julkaistu esimakua kuvien, laulunäytteen sekä tietysti trailerin muodossa.

Kaunotar ja hirviö -elokuvan traileri on nyt saanut taianomaisen version, kun siihen on yhdistetty Disney-prinsessan kenkiin hypänneelle Watsonille erittäin tuttua velhojen ja noitien taikamaailmaa. Parodioita ja mashup-videoita toteuttavan PistolShrimpsin julkaisemalla mashup-videolla Belle onkin noita ja hirviön sijaan hänellä on vastassaan Tiedät-kyllä-kuka (siis lordi Voldemort, jos Harry Potterin maailma ei ole tuttu).

Taitavasti toteutetulle Beauty and Lord Voldemort -videolle on editoitu lyhyitä hetkiä Voldemortin kohtauksista Potter-elokuvista sekä muun muassa tehty hevosesta yksisarvinen ja lisätty mukaan muun muassa lohikäärme ja hevoskotka.

Voit katsoa mashup-videon artikkelin yltä ja 17. maaliskuuta ensi-iltansa saavan Kaunotar ja hirviö -elokuvan trailerin täällä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.