Cinderblock-kissa joutui laihdutuskuurille – videot sen kuntoiluyrityksistä hurmaavat

Kissasta on tullut viraali-ilmiö eläinsairaalan jaettua videoita kissan kuntoilusta.

Cinderblock-kissalle on kertynyt ylimääräisiä kiloja, joita sen pitäisi laihduttaa pois terveytensä takia. Kissa ei kuitenkaan oikein pidä kuntoilusta; näin voi ainakin tulkita videolta, jolla Cinderblock maukuu kaikkea muuta kuin innostuneen oloisena vedessä olevalla juoksumatolla.

Northshore Veterinary Hospital -eläinsairaalan hoivassa olevasta Cinderblockista on tullut viraali-ilmiö sen jälkeen, kun videot sen kuntoiluyrityksistä alkoivat levitä netissä ja kissa hurmasi ihmiset puolelleen. Kissasta julkaistaan päivityksiä Bellinghamissa, Yhdysvaltojen Washingtonissa sijaitsevan eläinsairaalan somekanavissa, mutta ensimmäinen video ponnahti nettihitiksi Redditin kautta.

Reddit-käyttäjä finngraf kertoi, että kissa on kliinisesti liikalihava ja se joutuu käymään määrättyä kuntoutusta, jotta saisi itsensä terveempään kuntoon. Kissa on koetettu saamaan liikkumaan vedessä olevalla juoksumatolla, jotta kuntoilu ei rasittaisi niin paljon sen jalkoja ja se pystyisi liikkumaan pidempään.

Ensimmäisellä videolla (yllä) Cinderblock vain istuu vedessä, liikuttaa toista etutassuaan juoksumatolla ja maukuu. Videolla kissaa totutetaan veteen, jotta se tuntuisi siitä mukavammalta eikä se alkaisi vain köllötellä, mutta eläinsairaalan Facebook-sivulla on julkaistu video, jolla kissa on jo saatu liikkumaan vedessä – maukumisen säestämänä, tietenkin.

As many of you know Cinder was relinquished to our hospital last week. We are fortunate that Purina has offered to help us with her care. We will be fundraising for our Good Samaritan fund – stay tuned for the details. This fund is used exclusively to pay for veterinary care for clients who could otherwise not afford it. It is important to feed a prescription weight loss food to a pet that is this overweight because it is balanced nutritionally to avoid essential nutrient deficiencies that can happen on a weight loss program.Many people have wondered why we are subjecting Cinder to the underwater treadmill. Cinder has arthritis in multiple joints and is carrying an extra 10 lb of body weight. The water provides a reduced weight-bearing environment that increases functional use of limbs without marked weight loading and resultant discomfort to joints. She's still in the process of becoming acclimated to this treadmill and the water level is lower than we would like just so she can become used to the process.

Gepostet von Northshore Veterinary Hospital am Dienstag, 22. Oktober 2019

Eläinsairaala kertoo yllä olevan videon yhteydessä, että Cinderblockilla on noin 4,5 kiloa ylimääräistä painoa ja sillä on useissa nivelissä niveltulehdus. Se edelleen vasta totuttelee juoksumattoon ja veden tasokin on toivottua alhaisempi, jotta se tottuu kuntoiluprosessiin.

Redditissä Cinderblockin taustasta on kerrottu enemmän. Reddit-käyttäjä mostofasian mukaan se oli hänen isoisänsä, joka menehtyi aiemmin tänä vuonna.

”Isoisä oli huonossa kunnossa 93 vuoden iässä ja Cinder käytti sitä täysin hyväkseen, lihoen hieman (kuten voitte nähdä). Isoisäni menehdyttyä tätini otti Cinderin itselleen ja onnistui hieman laihdutuskuurien kanssa, mutta lopulta päätti antaa Cinderin ammattilaisten käsiin kissan terveyden takia”, mostofasia kertoi.

”Kutsuimme sitä aina ’meatballiksi’ (suom.lihapulla), mutta Cinderblock on ehdottomasti nokkelampi (cinder block tarkoitaa rakennusharkkoa). Emme voi uskoa, että siitä on tullut näin suosittu netissä, mutta olen varma, että isoisäni olisi ilahtunut, että kissa tuo iloa niin monille ihmisille”, hän jatkoi.

Monet ovat jättäneet ihastuneita ja kannustavia kommentteja Northshore Veterinary Hospitalin julkaisuihin ja tsemppaavat kissaa sen laihdutusyrityksissään. Voit seurata Cinderblockin ja eläinsairaalan muiden hoidokkien vointia ja edistystä niin Instagramissa kuin Facebookissa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.