Cinderblock-kissa joutui laihdutuskuurille – videot sen kuntoiluyrityksistä hurmaavat

Kissasta on tullut viraali-ilmiö eläinsairaalan jaettua videoita kissan kuntoilusta.

Cinderblock-kissalle on kertynyt ylimääräisiä kiloja, joita sen pitäisi laihduttaa pois terveytensä takia. Kissa ei kuitenkaan oikein pidä kuntoilusta; näin voi ainakin tulkita videolta, jolla Cinderblock maukuu kaikkea muuta kuin innostuneen oloisena vedessä olevalla juoksumatolla.

Northshore Veterinary Hospital -eläinsairaalan hoivassa olevasta Cinderblockista on tullut viraali-ilmiö sen jälkeen, kun videot sen kuntoiluyrityksistä alkoivat levitä netissä ja kissa hurmasi ihmiset puolelleen. Kissasta julkaistaan päivityksiä Bellinghamissa, Yhdysvaltojen Washingtonissa sijaitsevan eläinsairaalan somekanavissa, mutta ensimmäinen video ponnahti nettihitiksi Redditin kautta.

Reddit-käyttäjä finngraf kertoi, että kissa on kliinisesti liikalihava ja se joutuu käymään määrättyä kuntoutusta, jotta saisi itsensä terveempään kuntoon. Kissa on koetettu saamaan liikkumaan vedessä olevalla juoksumatolla, jotta kuntoilu ei rasittaisi niin paljon sen jalkoja ja se pystyisi liikkumaan pidempään.

Ensimmäisellä videolla (yllä) Cinderblock vain istuu vedessä, liikuttaa toista etutassuaan juoksumatolla ja maukuu. Videolla kissaa totutetaan veteen, jotta se tuntuisi siitä mukavammalta eikä se alkaisi vain köllötellä, mutta eläinsairaalan Facebook-sivulla on julkaistu video, jolla kissa on jo saatu liikkumaan vedessä – maukumisen säestämänä, tietenkin.

Eläinsairaala kertoo yllä olevan videon yhteydessä, että Cinderblockilla on noin 4,5 kiloa ylimääräistä painoa ja sillä on useissa nivelissä niveltulehdus. Se edelleen vasta totuttelee juoksumattoon ja veden tasokin on toivottua alhaisempi, jotta se tottuu kuntoiluprosessiin.

Redditissä Cinderblockin taustasta on kerrottu enemmän. Reddit-käyttäjä mostofasian mukaan se oli hänen isoisänsä, joka menehtyi aiemmin tänä vuonna.

”Isoisä oli huonossa kunnossa 93 vuoden iässä ja Cinder käytti sitä täysin hyväkseen, lihoen hieman (kuten voitte nähdä). Isoisäni menehdyttyä tätini otti Cinderin itselleen ja onnistui hieman laihdutuskuurien kanssa, mutta lopulta päätti antaa Cinderin ammattilaisten käsiin kissan terveyden takia”, mostofasia kertoi.

”Kutsuimme sitä aina ’meatballiksi’ (suom.lihapulla), mutta Cinderblock on ehdottomasti nokkelampi (cinder block tarkoitaa rakennusharkkoa). Emme voi uskoa, että siitä on tullut näin suosittu netissä, mutta olen varma, että isoisäni olisi ilahtunut, että kissa tuo iloa niin monille ihmisille”, hän jatkoi.

Monet ovat jättäneet ihastuneita ja kannustavia kommentteja Northshore Veterinary Hospitalin julkaisuihin ja tsemppaavat kissaa sen laihdutusyrityksissään. Voit seurata Cinderblockin ja eläinsairaalan muiden hoidokkien vointia ja edistystä niin Instagramissa kuin Facebookissa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.