Profiilista viestittelyn aloittamiseen, asiantuntija kertoi vinkkinsä asioista, joita Tinderissä ei kannattaisi tehdä.

Jos käytät Tinderiä, mutta huonolla menestyksellä, voivat Meredith Goldenin neuvot olla sinulle tarpeen. Glamourin mukaan Golden työkseen auttaa ihmisiä parantelemaan profiilejaan: asiakkaisiin tutustuttuaan hän tekee heille heidän puolestaan profiilin, tykkää muista käyttäjistä ja viestittelee matcheille ensitreffeihin saakka – ja hänellä on 100-prosenttinen onnistumisprosentti, kukaan ei ole kieltäytynyt hänen treffikutsustaan.

Glamour selvitti Goldenilta yleisimmät asiat, joita ihmisten ei kannattaisi tehdä Tinderiä – tai muita deittisovelluksia ja -sivustoja – käyttäessään, jotta uuden kumppanin löytämisessä onnistuisi todennäköisemmin. Lue alta Goldenin vinkit, mitä asioita sinun kannattaisi välttää.

Unelmien kumppanin ominaisuuksien listaaminen

Jos kuvailet profiilissasi ihannekumppaniasi, saatat vahingossa karkottaa ne ihmiset, jotka eivät täysin sovi kuvaukseesi. Sen sijaan kannattaa kertoa profiilissa asioista, jotka kiinnostavat sinua. Saatat yllättyä, minkälaisiin ihmisiin ihastut lopulta, joten pidä mielesi avoinna.

Negatiivisuus

Samalla tavalla kuin ei kannattaisi listata unelmien kumppanin ominaisuuksia, ei myös kannata listata seikkoja, jotka ärsyttävät tai minkälaisten tyyppien ei kannata koettaa matchata kanssasi. Goldenin mukaan on parempi välttää vahvoja kuvauksia, kuten ”vihaan” tai ”en voi sietää”, ja sen sijaan puhua asioista, joista pidät.

Sovelluksen käyttö viikonloppuisin

Glamourin mukaan tämä on hieman yllättävää, sillä deittisovellusten ääreltä voi löytää enemmän aktiivisia käyttäjiä juuri viikonloppuisin ja tyttöjen iltaa viettäessä halu selailla Tinderiä voi olla suuri. Golden kuitenkin torppasi tämän ja suositteli unohtamaan tinderöinnit viikonlopun ajaksi.

”Viehättävä sinkku on sellainen, joka antaa kuvan itsestään eläen onnellista, täyttä elämää. Lauantain viettäminen nettideittailun parissa antaa kuvan, että elämässäsi ei tapahdu juuri mitään”, Golden kertoi.

Aloitusviesteissä itsestä puhuminen

Plenty of Fish -deittisivuston teettämän tutkimuksen mukaan aloitusviestit, jotka todennäköisemmin johtavat avioliittoon, liittyvät käyttäjän kiinnostuksen kohteisiin. Tämä on totta myös Goldenin kokemusten mukaan ja hän kehottikin Glamourin haastattelussa kysymään jotain toisen henkilön profiilissa mainittuun asiaan liittyvää.

Hämyisät, ilottomat kuvat

Hämyisät, vakavat, mutta näyttävät kuvat sinusta kannattaa julkaista muissa kanavissa kuin deittisovelluksen profiilissasi ja käyttää Tinderissä aurinkoisia, iloisia ja positiivista fiilistä sisältäviä kuvia. Glamourin mukaan Golden uskoo, että toisen ihmisen halu tykätä profiilistasi Tinderissä on kiinni paljon enemmän siitä, minkälainen fiilis sinusta ja kuvistasi välittyy kuin miltä näytät.

Vakavista asioista puhuminen ennen tapaamista

Jokainen luultavasti haluaa kertoa itsestään erilaisia asioita ihmisille, jota harkitsee deittailevansa, mutta on tärkeää huomioida, milloin mistäkin aiheesta puhuu. Golden neuvoikin, että jätät exästä tai perhedraamasta puhumisen, kunnes olet tavannut sinua kiinnostavan ihmisen kasvotusten. Aloita kiinnostuksen kohteista ja syvennä tutustumista ja aihepiirejä vasta, kun olette treffeillä.

Et kehtaa kysyä ystäviltä neuvoa

Jos Goldenin kaltaisen ”haamukirjoittajan” käyttäminen ei houkuta, voi silti toisen ihmisen mielipiteestä olla apua. Glamourin mukaan tuore tutkimus jopa paljasti, että muut ihmiset ovat paljon parempia valitsemaan sinusta valokuvat, jotka ovat vetoavat muihin. Goldenin mukaan ystävät voivat myös huomata sellaisia kiinnostavia tyyppejä, jotka itse saattaisit ohittaa. Hän erityisesti neuvoi kysymään apua naimisissa olevalta ystävältä, joka voi paremmin ymmärtää yhteensopivuuden nuanssit.

Lähde: Glamour