Kahden lapsen isoäiti tekee muutenkin töitä mallina ja osoittaa, ettei kauneus katso ikää.

Muotimaailmassa mallit ovat usein nuoria ja kampanjat pursuavat jopa yliseksikkäitä mainoskuvia. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla, kuten 61-vuotias malli Yazemeenah Rossi osoittaa.

Nettikauppa The Dreslyn ja alusvaatemerkki Land of Women toteuttivat yhteistyössä uimapukumalliston ja valitsivat Rossin mallikseen.

”Tämä on nainen, joka hehkuu terveyttä ja elinvoimaa. Hän on itsevarma, hän on kuvataiteilija, hän huolehtii itsestään. Tässä mallistossa on kyse sellaisena henkilönä olemisesta, kuka on elänyt hyvin ja nähnyt maailmaa ja on älykäs ja itsevarma sekä antaa sen paistaa läpi”, Dreslynin perustaja Brooke Taylor Corcia kommentoi Rossin valintaa.

Mallistoa varten otettiin tyylikkään mainoskuvat. Corcian mukaan malliston tarkoitus oli suunnata pois yliseksualisoidusta kuvastosta, jota uimapukumallistoissa on nähty.

Ranskassa vuonna 1955 syntyneellä Rossilla on kaksi lasta ja hän on myös kahden tytön isoäiti. Hänen kotisivuillaan esillä olevassa haastattelussa hän kertoo aloittaneensa mallin työt 28-vuotiaana ja teki vuosia töitä sovitusmallina ja keski-ikäistyessään siirtyi enemmän printtikampanjoihin ja TV-mainoksiin.

Ulkonäölleen Rossilla ei ole Bored Pandan mukaan suurta salaisuutta.

”Olen vain syönyt orgaanista ruokaa – kauan ennen kuin siitä tuli trendikästä”, Rossi on kertonut.

”Otan öljyä ja käytän sitä ihollani. Laitan rapsiöljyä hiuksiini. Teen kuorinnan iholleni kerran viikossa oliiviöljyllä ja sokerilla ja syön avokadon päivässä sekä orgaanista lihaa ja kalaa”, 61-vuotias isoäiti on paljastanut tavoistaan.

Alla vielä muutama kuva lisää Rossin tähdittämästä uimapukukampanjasta. Lisää kuvia upeasta mallista löydät hänen Instagram-sivultaan ja sekä kotisivuiltaan.

Lähde: Bored Panda