Kaipaatko nopeaa keinoa kehosi puhdistukseen?

Tuntuuko olo turvonneelta tai siltä, että keho ei toimi halutulla tavalla? Ruoansulatus temppuilee ja tunnet itsesi väsyneeksi?

Nämä ovat hyvin normaaleja tuntemuksia meille jokaiselle ja usein syy löytyykin elintavoista, jotka kiireessä ja arjen haasteissa saattavat saada huonon käänteen. Oikealle polulle kuitenkin pääsee myös hyvin nopeasti ja voit saada kehosi voimaan paremmin jopa yhdessä päivässä! Lue viisi hyvää keinoa puhdistaa kehoa nopeasti.

  1. Aloita päivä sitruunavedellä
    Aloita päiväsi lasillisella lämmintä tai kylmää sitruunavettä. Sitruunassa oleva pektiini tehostaa ruoansulatusta ja auttaa hillitsemään ruokahalua.
  1. Vältä hiilihydraatteja aamiaisella
    Sitruunaveden jälkeen on aika nauttia aamiainen, älä kuitenkaan syö nestepöhöä aiheuttavaa hiilihydraattipitoista aamiaista, vaan keskity tankkaamaan proteiinipitoisia ruokia, jotta pysyt kylläisenä pidempään. Esimerkiksi aamiainen, mikä koostuu kananmunasta ja lohesta, on voiva valinta, sillä se sisältää on paljon proteiinia ja saat hyviä omega-3-rasvahappoja. Näin myös aineenvaihduntasi lähtee hyvin liikkeelle!
  1. Järjestä ruokavaliosi
    Syö säännöllisesti, eli älä unohda päivän tärkeitä aterioita, kuten aamupalaa, lounasta, välipalaa ja päivällistä. Tärkeää on, että et napostele mitään aterioiden välissä. Johdonmukainen syöminen auttaa luomaan hyvän perustan terveelliselle ruokavaliolle ja se helpottaa myös sinua suunnittelemaan enemmän ruokailuasi, jotta voit valita terveydelle edullisia ruoka-aineita. Muista etenkin proteiini ja hyvät rasvat.
  1. Nauti iltapäiväteetä
    Juo iltapäivävälipalan yhteydessä kuppi teetä. Eritoten voikukkatee on hyvä valinta, sillä voikukka auttaa parantamaan ruoansulatusta. Jos taas voikukkatee ei ole sinun juttusi tai sitä on vaikea hankkia, sopii teeksi myös perinteinen vihreä tee. Siinä on paljon antioksidantteja ja se tehostaa aineenvaihduntaa.
  1. Liiku
    Sykkeen lisääminen merkitsee verenkierron voimistumista. Tämä puolestaan yhdessä hikoilun kanssa, ​​auttaa kehoasi poistamaan kuona-aineita. Sinun ei tarvitse edes raahautua kuntosalille, vaan voit tehdä sykettä ja hikeä nostattavan treenin myös kotona.

Lue myös, millä helpoilla keinoilla teet muutoksia ruokavalioosi ja hillitset mahan turvotusta.

Jaa nämä kehon puhdistus-vinkit kavereille!

Lähde: Today