Meikkitaitelija paljasti vinkkinsä, miten itselleen täydellisesti sopivan sävyn voi valita.

Meikkivoide on kuin naisten päivittäinen kuvankäsittelyohjelma; sipaus tuotetta kasvoille peittää esimerkiksi ihon punoitusta ja oikein käytettynä sen olemassa oloa ei edes huomaa. Monet naiset käyttävät kuitenkin väärää sävyä.

”Kenenkään ei pitäisi koskaan huomata, että käytät meikkivoidetta. Sen pitäisi sulautua ihoosi niin, että se tasoittaa ihosi sävyä ja saa sinut näyttämään parhaimmaltasi luonnollisesti”, meikkitaiteilija Sonia Kashuk kommentoi Women’s Healthille ja lisäsi, että oikean sävyn valittuaan sitä ei huomaa iholta.

Kashuk antoikin vinkkejä siihen, miten itselleen parhaiten sopivan meikkivoidesävyn voi helposti valita.

Jos epäröit, valitse tummempi

Kashukin mukaan ihmiset yleensä valitsevat liian vaaleita sävyjä, kun oikeasti olisi parempi valita hieman lämpimämpi sävy.

”Jos olet epävarma sävyjen välillä, valitse tummempi. Vaaleampi näyttää yleensä aina keinotekoiselta”, Kashuk sanoi.

Älä tee sävytestiä kädellesi

Monet sipaisevat voidetta kämmeneensä värin sopivuutta testatakseen, mutta Kashukin mukaan kämmenen ihon säy ei ole sama kuin kasvoissa.

”Sen sijaan laita testiksi voidetta hieman leukaluun sivua pitkin tarkan sopivuuden selvittämiseksi”, meikkitaitelija neuvoi.

Luota kaulaan kasvojen sijaan

”Joskus kasvot ja kaula voivat olla eri sävyä”, Kashuk kertoi, koska käsien tavoin myös posket voivat saada enemmän väriä.

”Minun kikkani on valita aina lämpimämpi sävy peittämään sekä kaulan että kasvojen alue ja näin kaikki on samaa sävyä”, Kashuk kertoi.

Ei voidetta joka paikkaan

Kashukin viimeinen vinkki on ajatella meikkivoidetta kuin se olisi ihomuutosten korjaamiseen tarkoitetun tuotteen kaltainen.

”Sitä harvoin tarvitsee kokonaan kasvoilleen. Sitä pitäisi käyttää tarvittaessa-tavalla. Se toimii kuitenkin vain, jos on valinnut oikean, omaan ihoon täydellisesti sopivan sävyn”, Kashuk päätti.

Lähde: Women’s Health


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.