Mies voi sanoa naiselle monia ihania sanoja ja lauseita.

Ihania lauseita ovat esimerkiksi: ”Minä rakastan sinua.”, ”Näytät hyvältä” ja ”Lähdetään ostoksille”. Monet naiset haluavat kuulla mieheltään juuri nuo lauseet, mutta ne eivät saa naista välttämättä antautumaan miehen syleilyyn niin helposti, kuten eräs täysin toisenlainen lause.

Lauseessa on kolme sanaa ja niiden kuuleminen tuntuu naisesta erittäin hyvältä

Mies voi sanoa naiselle nämä kolme sanaa esimerkiksi silloin, jos naisella on liikaa tekemistä. Jos mies esimerkiksi kertoo rakastavansa naista, se ei oikeastaan vaadi mieheltä sen jälkeen mitään sen suurempaa tekoa, ainakaan heti sanomisen jälkeen. Mutta nämä kolme sanaa vaativat, joten kun mies sanoo ne, hän on valmis myös tekoihin eikä pelkkiin sanoihin.

Nämä kolme naiseen suuren vaikutuksen tekevää sanaa ovat: ”Minä hoidan sen”.

Mies voi sanoa naiselleen nuo sanat monessa eri yhteydessä. Se voi olla hetki, jolloin naisen pitäisi nousta ylös tekemään lapsille aamupalaa. Hetki voi olla sopiva myös silloin, jos naisella vaikuttaa olevan paljon tekemistä, jolloin mies voi ehdottaa, että hän ottaisi yhden naisen tekemisistä omalle kontolleen. Noiden sanojen kuuleminen tuntuu varmasti naisesta ihanalta ja mies tekee niillä naiseen suuren vaikutuksen.

Noilla sanoilla mies voi kertoa, että haluaa auttaa naista ja helpottaa naisen elämää. Mutta kukaan nainen tuskin haluaa miestä, joka toistelisi noita kolmea sanaa pitkin päivää. Kyllä nainen voi osan tehtävistä tehdä itsekin.

Myös nainen voi käyttää noita kolmea sanaa ja auttaa puolestaan miestään.

Lähde: Yourtango