3 helppoa tapaa, miten vahvistat parisuhdettasi maaliskuussa

Maaliskuussa kannattaa vaalia ja hoitaa parisuhdettaan ajatuksella.

Maaliskuu on kuukausien joukossa eräänlainen väliinputoaja: takkatulen ääressä nautitut juhlapyhät ja kovimmat pakkaspäivät ovat takana ja lämpimät kesäpäivät lomineen antavat odottaa itseään. Maaliskuu on ensimmäinen kevätkuukausi, mutta kevät alkaa käynnistyä vasta sen loppupuolella.

Maaliskuussa ei ole rakkausosastollakaan oikein mitään erityistä meneillään. Pure Wow -sivuston mukaan tästä syystä onkin erittäin tärkeää ottaa aikaa vaaliakseen ja hoitaakseen parisuhdetta.

Alla on kolme helppoa vinkkiä, miten vahvistaa ja hoitaa parisuhdettaan tämän kuukauden aikana.

Omistakaa yksi päivä laiskottelulle yhdessä

Valitkaa yksi päivä, jonka molemmat voitte olla pois töistä ja laiskotella kaikessa rauhassa. Päivän voi käyttää, miten yhdessä haluatte ja suunnittelette, mutta ainoa sääntö on, ettei yöasuja vaihdeta normaaleihin vaatteisiin. Päivän aikana voi siis yhdessä katsoa vaikka sitä Netflix-sarjaa, jonka maratonia olette suunnitelleet jo pidempään, ratkaista yhdessä ristikoita, leipoa jotain herkullista yhdessä, syödä aamiaisen sängyssä tai pelata sitä peliä, jonka saitte joululahjaksi. Jos laiskottelu kotona tuntuu kuitenkin aivan mahdottomalta ajatukselta ja sää sallii, menkää ulos nauttimaan auringonpaisteesta ja lumisesta maisemasta ulkoillen sekä paistamalla vaikkapa makkaraa yleisellä nuotipaikalla.

Piristäkää suhdetta ”salasuhteella”

Kyse ei suinkaan ole sellaisesta salasuhteesta, jossa omaa kumppania petettäisiin. Pure Wow’n mukaan tämä salasuhde-ajatus on peräisin August McLaughlinin kirjasta Girl Boner: The Good Girl’s Guide to Sexual Empowerment, jossa salasuhde on oman kumppanin kanssa. Jos sinulla on vaatekaapissa odottamassa upea mekko jotain erityistä tilaisuutta varten, on nyt aika pukeutua siihen. Valmistaudu kaikessa rauhassa ja sitten lähetä kumppanillesi viesti, että tapaa sinut jossain viihtyisässä ja tyylikkäässä ravintolassa lasillisten merkeissä. Parasta on, jos paikka on sellainen, jossa olette ennen käyneet, mutta edellisestä kerrasta on kulunut aikaa – kenties aikanaan kävitte treffeillä siellä ja sen jälkeen se on jäänyt unholaan. Illan aikana on tarkoitus unohtaa kaikki arkiset asiat, joten lapsista, laskuista ja kotiaskareista ei keskustella ja sen sijaan on tarkoitus olla pienessä hiprakassa ja katsoa, minne ilta teidät johdattaa.

Valmista kumppanillesi hänen lapsuutensa lempiruoka

Tämä idea tarvitsee hieman salapoliisityötä, eli yhteydenottoa kumppanisi vanhempiin, sisaruksiin tai kehen tahansa, kuka tietää, mikä oli hänen lempiruokansa lapsena. Kyse ei kuitenkaan ole makaroonimössöstä tai sellaisesta, vaan oikeasta perheateriasta, josta aikuinenkin nauttii – olipa se mummon lihapullat tai isän maukas jauhelihakastike. Kun saat selville lempiruoan, myöhemmin maaliskuun aikana hanki tarvittavat ainekset ja pyydä kumppanisi sitten valmistamaan ateria kanssasi.

Lähde: Pure Wow


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.