Morsiusneidoksi päätymisessä on myös ne negatiiviset puolensa.

Jos olet siinä vaiheessa elämää, että monet läheisistäsi menevät naimisiin ja hääkutsuja sataa, on vain ajan kysymys, kun joku pyytää sinua morsiusneidokseen. Kun se tapahtuu, olet todennäköisesti täynnä erilaisia tunteita – eivätkä ne kaikki ole positiivisia.

Alla on 10 syytä, miksi morsiusneidoksi pääseminen ei olekaan ehkä niin iloinen kunniatehtävä.

1. Sinulla ei ole kohta yhtään rahaa

Oli kiva tuntea, säästötili. Häihin liittyy paljon hankintoja ja morsiamelle täytyy toki järjestää polttarit, mikä ei aina ole kovin halpaa lystiä.

2. Paljon suunnittelua

Sen lisäksi, että elät ja suunnittelet omaa elämääsi, olet osallisena niin häitä edeltävien tapahtumien suunnittelussa kuin erittäin todennäköisesti autat paria häiden suunnittelussa ja valmisteluissa.

3. Joudut opettelemaan, miten morsiusneito käyttäytyy

Mitä sanoa missäkin tilanteessa, mihin kaikkeen täytyy osallistua, mihin kaikkeen täytyy suostua, mitä saa tehdä sulhaspoikien kanssa… Opeteltavaa riittää.

4. Morsiusneidon asu

Osa morsiamista antaa morsiusneitojen valita itse oman pukunsa häihin tai antaa joitakin vinkkejä sen suhteen, mutta muuten vapaat kädet. Osa taas päättää sen itse eivätkä ne valinnat yleensä miellytä morsiusneitoja.

5. Olet pian ylpeä erilaisten penisten mallisten tavaroiden omistaja

Jostain syystä penisten muotoiset asiat ovat osa häähumua polttareiden yhteydessä penispastasta alkaen. Sitten voi vain pohtia, mitä peniksen mallisilla keksimuoteilla tekee polttareiden jälkeen…

6. Nolaat itsesi käsitaitojesi kanssa

Häiden alla saatat saada erilaisia avustuspyyntöjä vieraiden muistolahjojen askartelusta hääkoristeisiin ynnä muuhun. Jos käsillä taiteilu ei ole vahinta alaasi, tämä tehtävä tuntuu hieman tympeältä.

7. Kalenterisi on täynnä kaikkea häihin liittyvää

On kutsuja, polttarit, häämekon etsintää ynnä muuta, mihin morsian voi haluta sinut seurakseen. Jos morsiamen vapaa-aika kuluu häiden parissa, niin kuluu myös iso osa morsiusneidon vapaa-ajasta.

8. Näet täysin toisenlaisen puolen ystävästäsi

Morsiamena oleminen voi tehdä osasta naisia melkoisia mörköjä, bridezilloja. Varaudu siis siihen, että ennen aina niin iloinen ja rauhallinen ystäväsi muuttuu välillä räjähteleväksi aikapommiksi.

9. Saatat joutua pitämään puheen

Jos hyvä tuuri käy, vain bestman puhuu tai hoidatte puheen esimerkiksi yhdessä. Saatat kuitenkin joutua ääneen myös yksin pitämään puhetta, jonka pitäisi olla tunteikas, hauska, kehuva, mieleenpainuva ja kaunis. Ei siis paljon vaadittu…

10. Morsiamen puvun pitely hänen käydessä vessassa ei ole vain osa hääaiheisia tyttöjen elokuvia

Se on täyttä totta.

Lähde: Women’s Health