Hyvät vinkit treffiaktiviteetiksi ovat joskus jokaiselle tarpeen.

Syömässä tai elokuvissa käyminen ovat aina toimivia vaihtoehtoja treffeille. Vaihtelu kuitenkin tunnetusti virkistää, ja itse kullekin voi tehdä toisinaan hyvää, kun valitsee jotain erilaista ja poikkeavampaa tekemistä treffeille.

Hyviä ideoita erikoisiin treffeihin voi saada muiden kokemuksista. Reddit-sivuston AskWomen-osiossa naiset ovatkin kertoneet, millaiset olivat heidän parhaat epätavanomaiset treffinsä, ja näistä vastauksista alle on koostettu 10 treffivinkkiä (vinkin perässä olevan x:n kohdalta löydät linkin alkuperäiseen kommenttiin Redditissä).

Kirjaostoksille

”Poikaystäväni vei minut harvinaisiin kirjoihin erikoistuneeseen kirjakauppaan ja valitsimme kirjat toisillemme. Se oli niin suloista ja todella auttaa oppimaan enemmän kumppanistasi ja mitä hän ajattelee sinusta sekä miten hyvin hän tuntee kiinnostuksen kohteesi.” (x)

Auringonnousua katsomaan

”Heräsimme ennen kuin aurinko nousi ja ajoimme yhdessä katsomaan auringonnousua läheiselle järvelle. Se oli päivä joulun jälkeen ja todella kylmä. Taisi olla lähes -20 astetta pkkasta. Auringonnousu oli erityisen kaunis sinä aamuna: pilvet olivat niin muhkeat ja muodostivat outoja, värikkäitä torneja horisontin ylle. Laitoimme lämmön täysille, lauloimme musiikin mukana ja meillä oli vaikeus päättää, tuijotammeko täydellistä taivasta ikkunasta vai toisiamme.” (x)

Kurssi tai oppitunti yhdessä

”Sokkotreffit rakentamiseen erikoistuneessa kaupassa. Mies tiesi, että olen omalaatuinen, joten menimme kauppaan, jossa oli oppitunteja mosaiikkiseinin tekoon laastista ja laatoista ja linnunpönttöjen rakentamiseen, ja sitten kiertelimme kaupasa ja juttelimme kahvia samalla nauttien. Ne olivat todella hauskat, halvat treffit, joiden aikana ehdimme jutella ja pitää hauskaa niin, ettei se ollut todella vakavaa. Nautin siitä ja joka kerta, kun menen laattaosaston ohi jossain rakennustarvikekaupassa, ajattelen noita treffejä. Hän myös osti minulle viikunapuun treffien aikana.” (x)

Löytöeläinkotiin

”Tyyppi vei minut löytöeläinkotiin toisilla treffeillämme. Olimme siellä pari tuntia silittelemässä kissoja. Hän vei minut sieltä syömään. Olemme olleet yhdessä nyt 4 vuotta. Hän on elämäni rakkaus.” (x)

Valitkaa piknikeväät toisillenne

”Me menimme supermarkettiin ja meillä oli viisi minuutti aikaa ostaa toisillemme lounasta. Oli hauskaa kierrellä ympäriinsä, yrittää miettiä, mistä toinen pitäisi ja hiippailla hyllyjen välissä niin, ettei toinen näe ja vahingossa törmää häneen. Sitten menimme läheiseen puistoon ja paljastimme piknikeväämme ja istuimme juttelemassa ja syömässä. Todella simppeli idea, mutta todella suloinen ja erittäin hauska!” (x)

Matka ei minnekään

”Mies oli leiponut kahdenlaisia muffineita, toi kahvia termospullossa (kaikki piknikkorissa) ja sitten hyppäsimme maan päällä kulkevan metrolinjan kyytiin, joka kiertää ympärää (kestää noin tunnin), söimme muffinit, joimme kahvia ja juttelimme. S eoli itse asiassa aika suloista.” (x)

Päiväreissu jonnekin

”Päiväreissu Lontooseen (lempikaupunkini). Asun Dublinissa ja Lontoo on vain noin 50 minuutin matkan päässä lentäen. Kihlattuni yllätti minut lauantaireissulla sinne, koska minulla oli huono viikko. Lennot olivat todella halvat. Noin 50 euroa menopaluu.” (x)

Toistakaa lapsuusmuistoja

”Yksi suosikkejani on, kun toistimme erityisiä lapsuusmuistoja. Minun oli se, että teimme isoäitini burritoja ja menimme drive-in-elokuviin.” (x)

Kokeilkaa uusia ruokia

”Menimme aasialaiseen kauppaan ja ihastelimme kaikkia siistejä hedelmiä ja vihanneksia, joita emme tienneet. Ostimme joitakin, jotka olivat jotenkuten tutunnäköisiä ja kokeilimme kotona erilaisia reseptejä/ruokia. Päivän päätteeksi söimme pieniä kuukakkuja ja se oli hauskaa.” (x)

Pujahtakaa yhdessä jonnekin

”Toin pojan paikalliseen vesipuistoon sesonkiajan ulkopuolella pujahtaaksemme sisään ja juoksimme ympäriinsä ja kaikkea. Se oli todella hauskaa.” (x)

Löydät lisää Redditissä jaettuja epätavanomaisia treffi-ideoita täältä, ja jos nämä treffi-ideat eivät sytytä, voit kokeilla aiemmasta artikkelista löytyviä hauskoja treffi-ideoita tai hakea inspiraatiota vanhoista Hollywood-elokuvista. Lisäksi voit kehitellä puheenaiheita treffeille tässä jutussa listattujen kysymysten avulla.

Lähde: Cosmopolitan