Treffien pitäisi olla aikaa muodostaa yhteys kumppaniin uudelleen ja muistella, miksi häneen alun perin rakastui.

Treffit ravintolassa? Tai elokuvissa? Ne alkavat olla jo aika väsyneitä ideoita, mutta ei hätää! Alle on listattu hauskoja treffi-ideoita, sillä luovien treffien avulla voi lähentyä kumppaninsa kanssa entistä paremmin, ratkaista ongelmia ja luoda muistoja, joita mielellään muistelee, kun tarvitsee piristystä.

Valitkaa treffeillene tekemiseksi jotain tällaista ja saatte hauskoja tarinoita kerrottavaksi muille ja itsellenne muisteltavaksi:

1. Yllättäkää itsenne uudella bändillä, tapahtumalla, esitellyllä tai muulla sellaisella

Katsokaa paikallislehden ilmoituksista, mitä seudulla on meneillään haluamanne päivänä ja silmät ummessa valitkaa sieltä jokin kulttuuriaktiviteetti. Ilmoitusten joukosta sokkona valitun tekemisen avulla voitte löytää vaikkapa uuden mielenkiintoisen bändin tai yhdessä huomata, että taidemuseossa voi olla ihan miellyttävääkin vierailla.

2. Puolittakaa suunnittelu

Toinen järjestää päivällisen, toinen järjestää viihteen. Kummankin vastuulla on omaan osuuteen tarvittavien varausten ja mahdollisten hankintojen teko. Tällä tavalla toisen mielenkiinnonkohteisiin voi tutustua paremmin.

3. Tehkää linnoitus

Palatkaa lapsuuteen, jolloin lattia oli laavaa ja sohvatyynyistä ja vilteistä rakennettiin linnoituksia. Viltin hämyssä suukottelu voi olla yllättävänkin hauskaa.

4. Tehkää jotain, mitä kumpikaan ei ole ennen tehnyt

Tällä tavoin mahdollisuuksia on suuria määriä, mistä valita. Yhdessä tekemällä uuden asian kokeileminen ei ole läheskään niin kammottava ajatus ja niin voi löytyä jopa yhteinen uusi harrastus.

5. Leffailta

Katsokaa ainakin kaksi elokuvaa, joista molemmat valitsee toisen, mutta ei kerro treffiseuralle valinnastaan. Romanttinen komedia voi saada seurakseen hyytävän kauhuelokuvan tai jos hyvä tuuri käy, pidätte samoista genreistä ja tuotte molemmat leffailtaan katsottavaksi vaikkapa jonkin toimintajännärin.

6. Hiljentykää

Olkaa lähekkäin ja napatkaa kirjat käteen yhdessä uppoutuen sivujen maailmaan.

7. Paluu menneisiin maisemiin

Esitelkää toisillenne vanhoja paikkoja elämienne varsilta. Jos toisen tai molempien lapsuudenkodit ovat lähellä, vierailkaa sillä seudulla ja toinen esitelkää esimerkiksi alakoulua, leikkipaikkoja tai suosikkikohteita kotipaikastaan toiselle. Jos muisteluun sopivia paikkoja sijaitsee ajomatkan päässä, voi treffit muuntaa myös road tripiksi muistoihin.

8. Tehkää uusiksi ensitreffinne

Tämä sopii paremmin niille pareille, jotka ovat olleet yhdessä jo vuosia. Valmistautukaa iltaan erillään, tavatkaa jossain uudessa paikassa ja teeskennelkää, että ette vielä tunne ja aloittakaa tutustuminen toisiinne uudestaan. Treffejä voi maustaa myös tehden illasta roolileikin.

9. Kokatkaa viiden ruokalajin illallinen yhdessä

Suunnitelkaa yhdessä kokonaisuus alkupaloista jälkiruokaan ja valmistakaa syötävät yhdessä viiniä samalla siemaillen.

10. Leikkikää olevanne turisteja

Tutustukaa kaupunkiinne uusilla tavoilla leikkien, että olette paikalla ensimmäistä kertaa. Katsokaa netistä turisteille tarjottuja tekemisvinkkejä ja valitkaa sieltä kiinnostavimmat ja uusimmat aktiviteetit ja löytäkää kaupunkinne uudella tavalla.

Lähde: MindBodyGreen