Romanttisista elokuvista voi hakea hieman inspiraatiota omaan rakkauselämäänkin erilaisten treffi-ideoiden avulla.

Elokuvien kulta-aika gracekellyineen, audreyhepburneineen ja marilynmonroeineen pursusi rakkaustarinoita, joita on toistettu elokuvissa ja ihailtu vuosia ja vuosia. Vanhoista romanttisista elokuvista voi saada iloa myös omaan romanttiseen elämään.

Jos kaipaat ideoita treffeille, alla on vinkkejä vanhojen Hollywood-elokuvien pohjalta.

1. Kesäleski

Treffi-idea: Marilyn Monroe ja Tom Evell viettivät koti-illan perunalastujen ja shampanjan kanssa Kesäleski-elokuvassa. Voit tehdä samoin – piknik omassa olohuoneessa.

2. Varkaitten paratiisi

Treffi-idea: Grace Kelly vei Cary Grantin nopealle maisema-ajelulle, jonka myötä he päätyivät ihailemaan kaunista maisemaa. Ota lounasta autoon ja nauttikaa eväistänne kaunista maisemaa samalla ihaillen.

3. Aamiainen Tiffanylla

Treffi-idea: Audrey Hepburn ja George Peppard viettivät hauskat treffit selaillen leluja ja lahjoja kulmakaupassa. Unohda elokuvan Hollyn näpistelytottumukset ja keskittykää kokeilemaan hassuja naamioita tai leikkimään leluilla paikallisessa, vastavaa tavaraa myyvässä kaupassa.

4. Vaitelias mies

Treffi-idea: Ottakaa ilo irti luonnosta kuin John Wayne ja Maureen O’Hara. Paetkaa kaupungin hälyä pitkän puistokävelyn avulla kenties samalla intohimoisesti suudellen.

5. Miehuuskoe

Treffi-idea: Aina ei tarvitse poistua kotoa. Ota mallia Mrs. Robinsonilta ja viettele oma Dustin Hoffmanisi strippaamalla kotioloissa.

6. Kuumetta veressä

Treffi-idea: Vilttejä auton kyytiin ja tähtiä ihailemaan ja halimaan kuin Natalie Wood ja Warren Beatty.

7. Piukat paikat

Treffi-idea: Menkää rannalle makoilemaan hiekkaan toviksi ennen kuin lähdette veneilemään kuin Marilyn Monroe ja Tony Curtis Piukat paikat -elokuvassa.

8. Valkea joulu

Treffi-idea: Hypätkää junaan ja suunnatkaa spontaanisti jonnekin, missä ette ole ennen käyneet. Spontaanius tekee siitä todella romanttista ja jos haluatte, voitte pyytää toisen parin seuraksenne, kuten Bing Crosby ja Danny Kaye tekivät elokuvassa.

9. Loma Roomassa

Treffi-idea: Vuokratkaa skootteri ja seikkailkaa sillä oudossa paikassa – kuin kuvan pariskunta. Se voi tuntua samalta kuin Audrey Hepburnilla ja Gregory Peckillä Roomassa.

10. Paikka auringossa

Treffi-idea: Pelatkaa koko ilta flirttailevaa biljardia kuin Elizabeth Taylor ja Montgomery Clift tässä 50-luvun alun klassikossa.

Lähde: Popsugar