Tällä voi olla vaikutuksensa avioliiton laatuun.

Tutkimuksen mukaan yhden illan jutusta tai säädöstä alkanut avioliitto ei ole niin onnellinen kuin heillä, jotka ovat tietoisesti alkaneet tapailla. News.com.au:n mukaan yksi kolmesta avioliitosta saa alkunsa ”säädöstä”.

Tutkimuksesta selvisi, että tälla tavoin alkaneet avioliitot olivat usein heikompia ja todennäköisemmin epäonnistuneita. Tutkijoiden mukaan parit, joiden suhde alkoi tälla tavoin, olivat vain aluksi päätyneet yhteen yhdeksi yöksi sen sijaan, että olisivat tehneet tietoisen valinnan siitä, että alkavat tapailla toisiaan.

News.com.au:n mukaan parit käyttivät seksuaalista yhteensopivuutta ratkaisevana tekijänä parisuhteessaan. Tutkimuksessa käytettiin termiä ”hook-up”, joka on usein epämääräinen termi eivätkä tutkijat määritelleet sitä tarkemmin – osallistujat vastasivatkin oman määritelmänsä mukaisesti tutkimuskysymyksiin.

Tulokset saatiin osana amerikkalaisten avioliittojen tilaa seuraavasta National Marriage Projectista. Tutkimukseen osallistui 1 000 amerikkalaista naimatonta miestä ja naista vuonna 2007 ja heistä 418 oli mennyt naimisiin viisi vuotta myöhemmin.

Lähde: News.com.au


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia