Omat häät voivat olla täydellinen tilaisuus kertoa tulevasta perheenlisäyksestä.

Jos morsiamen raskaus näkyy, silloin kroppa hoitaa kertomisen, mutta jos raskaus ei vielä näy, on parilla vapaat kädet kertoa asiasta haluamallaan tavalla. Jos pari päättää kertoa häissään tulevasta pienokaisesta, voi kertomisen hoitaa myös hauskoilla tavoilla.

Lue alta viisi vinkkiä, miten raskaudesta voi kerta omissa häissä:

1. Uutislähetyksenä

Vasta naimisiin mennyt ja tuleva äiti Savannah Guthrie keksi hauskan tavan kertoa raskaudestaan häissään. Hän piti puhetta ja yhdisti siihen uutislähetyksen tunnusmusiikin ja kertoi sitten asiasta.

2. Vauvan ensimmäinen kuva

Jos häävastaanotolla on esillä kuvia parin yhteisestä matkasta kohti avioliittoa tai diaesitys, voi viimeiseksi kuvaksi laittaa jotain raskauteen liittyvää tai jopa ultraäänikuvan, jos mahdollista. Asiaa voi tarkentaa vielä myöhemmin maljan nostamisella.

3. Yhdistä tieto vieraille tarkoitettuun muistolahjaan

Jotkut hääparit tekevät jonkin pienen muiston vierailleen ja kyseinen lahja on oiva tapa myös paljastaa raskaus. Muistolahjassa raskaudesta voi kertoa esimerkiksi näin: ”Tulossa: XX.XX.XXXXX” ja X:n kohdalla laittaa lasketun ajan päivämäärän ja mahdollisest jopa lapsen sukupuolen, jos se on tiedossa.

4. Morsiamen isän puheessa

Pari voi pyytää esimerkiksi morsiamen isää kertomaan asiasta hääpuheessaan kertoen siitä, kuinka innoissaan on perheensä kasvamisesta.

5. Henkilökohtaisesti

Jos isolle joukolle tehty ilmoitus ei innosta, voi raskaudesta kertoa myös vieraille pienemmissä ryhmissä. Tällä tavalla myös ihmisten reaktiot voi nähdä paremmin ja useammin.

Lähde: Huffington Post

Kommentit

Kommenttia