Punaviinin terveyshyötyjen rinnalle voidaan lisätä myös hyödyt kauneuden suhteen hiustenhoidon osalta.

Viinillä – ja erityisesti punaviinillä – tiedetään olevan erilaisia, positiivisia terveysvaikutuksia sekä lasillinen tai kaksi esimerkiksi raskaan työpäivän jälkeen voi auttaa rentoutumaan ja lievittämään stressiä. Punaviinistä voi kuitenkin olla iloa myös hiuksillesi.

Julkkisten kanssa työskentelevä hiusstylisti John Blaine on luonut Vine de.la Vie -hiustuotesarjan, jossa on käytetty punaviiniuutetta. Metron mukaan tuotteet lupaavat tehdä hiuksista terveemmät, täyteläisemmän väriset ja pehmeämmät.

Kyse ei ole mistään tempusta, sillä Metron mukaan hiustuotteiden viiniuutteessa on paljon polyfenoleja, jotka parantavat ja vahvistavat hiusta samalla, kun neutralisoivat hapettumisprosessia – hiukset todella saavat ylellisen tunteen.

Saatavilla on shampoon ja hoitoaineen lisäksi muun muassa hiusnaamioita ja kaikki tuotteet ovat parabeenittomia ja sulfaatittomia. Vine de.la Vien kotisivuilla on verkkokauppa, mutta vielä kuitenkaan tuotteita ei voi tilata Suomeen asti.

Voit tutustua Blainen tuotesarjaan lisää täällä.

Aiemmin olemme kertoneet, kuinka viini ennen unille menoa voi auttaa laihduttamisessa sekä kuinka 1-2 lasillista viiniä aterian yhteydessä voi olla hyvästä sinulle. Tämän lisäksi lasilinen viiniä päivässä voi hidastaa ikääntymistä – jos et kuitenkaan keksi, minkälaista viiniä joisit, lue minkälaista viiniä sinun pitäisi horoskooppimerkkisi perusteella juoda.

Kiinnostaisiko sinua hoitaa hiuksiasi punaviiniä sisältävällä tuotteella? Kommentoi alla!

Lähde: Metro